„Google“ plečia el. pašto tarnybos „GMail“ funkcionalumą  (3)

Kompanija „Google“ pristatė atnaujintą savo pašto kliento „GMail“ versiją. Dabar vartotojai gavo galimybę greitai peržiūrėti informaciją, esančią kontaktuose, taip pat „GMail“ nuo šiol daug giliau integruotas į socialinį tinklą „Google+“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peržiūrėdami „Gmail“ esančius pranešimus, vartotojai dabar galės matyti pilną informaciją apie pranešimo siuntėją, gaunamą iš jo socialinio tinklo. Jei siuntėjo profilyje bus atlikti kokie nors pakeitimai, visi duomenys bus automatiškai atnaujinami realiu laiku. Kūrėjai taip pat patobulino „Google+“ ratelių (Circles) integraciją. Pirmą kartą šis funkcionalumas pasirodė dar praėjusių metų gruodį. Integracija leido ieškoti kontaktų, kurie yra jūsų „Google+“ paskyros draugų ratuose. Dabar vartotojai gali matyti profilio fotografiją viršutiniame kairiame puslapio kampe. Paspaudus ant vartotojo nuotraukos, vartotojas pereis prie paieškos rezultatų su atitinkama informacija kontaktuose.

Taip pat nuo šiol vartotojams bus prieinamas draugų ratų paieškos rezultatų filtravimas, dėl viso to galima surasti konkretaus draugo iš „Google+“ pranešimą. Tam reikalinga paieškos lauke įvesti rato pavadinimą (circle:[rato pavadinimas]). Kad būtų galima surasti konkretų laišką, reikės įvesti has:[rato pavadinimas].

Artimiausiu metu visi pakeitimai įsigalios visiems „GMail“ vartotojams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: