Degalų kainą Lietuvoje lems… Graikija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2012-05-30 16:47
Simplicity - tu ziuri i mazmena statoilo, bet visos grupes. O tai sudaro daugelyje europos saliu esanciu statoilu. Tu man pateik Statoil lietuva ataskaita, tuomet ir pakalbesim. Apple green airijoje siuo metu naudojasi susiklosciuse situacija, neperseniausiai buvau airijoje, tai jie atidarineja naujas degalines nupirke bankrotuojancias. Siaip apple green kiek pastebejau pigiausias kuras airijoje. (jei neklystu)
Strong_Bad 2012-06-02 13:36
I tema, duodu "B-B" nukirst, kad kaina kolonelej tik sokteltu to potkio ivykio.
immortallt 2012-06-02 14:00
Nu va kaip tik vakar skaitinejau, ziuriu doleris brangsta. Paskui iskart ziuriu ir nafta pinga. Taigi realiai euro atzvilgiu nafta liko toje pacioje vietoje. Tik ziniasklaida isvercia: nafta atpigo! O realiai nafta ne prie ko, doleris pabrango euro atzvilgiu.
immortallt 2012-06-02 14:02
ROE pasiziurek 2009 ir 2008 metais Be to tai nera didele graza, tik normali. As banko indelyje dabar gaunu 9,7% - rizika artima nuliui. Verslas - tikrai ne nuline rizika.
Simplicity 2012-06-02 14:42
2008 ir 2009 Europoj siautėjo krizė, tai imti šiuos metus kaip pavyzdį yra kvaila p.s. Pasidalink paslaptim koks čia bankas už indėlį duoda 10 procentų, nes praktiškai visuose Lietuvos bankuose paskolų palūkanos nesiekia ir 2% metinių palūkanų. Ir ECB palūkanos ties 1% tebesilaiko. Jei tai nėra paprastas indėlis, tai visada yra rizika, kad pinigų dalis gali sudegti. Dar galiu įsivaizduot, kad čia kokia nors kredito unija, bet ten ne ką daugiau, nei bankuose duoda
immortallt 2012-06-03 13:00
Oi bachureli, finansu klausimais geriau neprasidek su manimi Gaunu, nes vadovavaus protu, o ne emocijom, kai truko bankams litu krizes pradzioje. Pasiemiau serijomis kelis indelius ir uzsifiksavau palukanas po 9.7%. Tuos indelius galiu papildyti su tam tikrom islygom, kurios mane pilnai tenkina. Tai yra vis tiek indeliai. Rizikuoju tik prarasti dali palukanu banko bankroto atveju. O siaip dabar galima gauti priklausomai nuo termino iki 5.4% palukanu turint indeliu draudima. Tai yra dedant tikra indeli, o ne isvestines priemones i kuriu pavadinima iterpia "Indelis". ECB ir Lietuvos tarpbankines skirtingas dalykas. Tuo labiau, tarpbankines Lietuvoje ne visai veikia taip, kaip reiktu, nes bankai nepasitiki vieni kitais. O siaip, taip, turiu banke pasidares tokias palukanas Koks skirtumas, krize, ne krize, turtas turi nesti pelna. Jei kazkada nese nuostolius, tai dabar turi tuos nuostolius atpirkti. Jei neatperka, reiskia nuostolingas verslas. Pradetu traukti pinigus lauk, sumazetu pardaveju, padidetu kaina.