Ar tikrai mano „Android“ telefonui reikia 2GB RAM?  (3)

Prieš keletą savaičių Korejoje LG pristatė pirmąjį telefoną su 2 GB operatyviosios atminties. Kiek vėliau ir „Samsung Galaxy S III“ į Japoniją atkeliavo taip pat su 2GB RAM. Mes nežinome kada šie modeliai pasieks mus, bet panašu, jog tai gera tendencija ir antroji 2012 metų pusė pasižymės daugeliu modelių su 2GB RAM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai kodėl gi jūsų „Android“ išmaniajam reikia 2GB RAM? Mes dar nebuvome susidūrę su „Android“ prietaisu su 2GB operatyviosios atminties, todėl tiksliai nežinome kaip tai paveiks vartotojo pojūčius, bet galime spėti remiantis analogija su paprastais kompiuteriais.

Bendrai kalbant, daugiau operatyviosios atminties ne tiek verčia kompiuterį veikti greičiau, kiek veikia galimybę apdoroti daugiau procesų vienu metu. Galima tikėtis, jog padidėjus operatyviajai atminčiai, pagerės „Android“ programų lygiagretus veikimas (angl. multitasking). Taip pat „Chrome“ ir kitose naršyklėse geriau veiks vienu metu paleisti skirtukai. Gali būti jog ir „Flash“ veiks kur kas geriau. Ir tikėkimės, kad operacinė sistema galės užrakinti pradinį ekraną atmintyje – gal jau nebereikės laukti, kol pasileis ekranas, kai telefonas atrakinamas. Ko gero, niekas neprieštaraus, jog turėti sparčiau veikiantį mobilųjį įrenginį yra privalumas.

Be jokios abejonės Android'as turi techninių galimybių naudoti 2GB operatyviosios atminties, o kol kas mes jus informuosime jeigu „Google“ ir partneriai sugebės pasinaudoti padidėjusios atminties teikiamomis galimybėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
(3)
(1)
(0)

Komentarai (3)