Policija Rumunijoje areštavo 12 "Anonymous" grupuotės narių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

keturi 2012-05-30 16:55
Nelabai suprantu kodel chuliganizmas ir vandalizmas internete prilyginamas savaime suprantamai kovai uz zodzio laisve.
Rukis 2012-05-30 17:12
Čia anon'ai, o ne lulzsecurity. Be to jie yra prieš vyriausybes kurios kartu su megakorporacijomis siekia iš mūsų pasipelnyt visais įmanomais būdais ir besišvaisto tomis autorinėmis teisėmis. O jei pradedam apie tai šnekėt, tai kodėl youtubėje nemokamai perklausyti dainą yra legalu, o parsisiuntus nemokamai iškart tampi piratu? Kodėl pati "piratas" sąvoka naudojama bet kur ir bet kaip? Dabar dalinimosi svetainės yra "piratų irštva", nors piratais jau šimtmečius buvo laikomi tie, kurie gauna materialinę naudą apvogdami laivus. O kur materialinė nauda tiems kurie NEMOKAMAI dalinasi failais? Ir apie kokią žalą kalba failų savininkai? Žala, kad nemokamai reklamuoja ir populiarina jų produktus? Jų argumentas, kad jei 1000 žmonių parsisiuntė jų produktą nemokamai, tai būtinai, jei ne dalinimosi svetainės, tie 1000 žmonių būtų nusipirkę jį yra baisiai kvailas. Arba aš durnas ir nesuprantu kažko arba jūs, ponai anti-piratai, esat debi... kvailiai.
faktas 2012-05-30 17:25
Rukis tiesą sako... Kažin, ar Lady Gaga būtų tokia žinoma visame pasaulyje jei ne torrentai. (-:
Tarkvinijus Išdidusis 2012-05-30 17:31
WTF? Gal norėjai pasakyt, jei ne MTV?
Rukis 2012-05-30 17:45
+ Youtubė, kas yra vaizdelių dalinimosi vieta... Bent jau buvo iki kol pradėjo blokuot ten viską ir užgriovė reklamomis. Mums dar pasisekė, tik bankų reklamos retkarčiais pasitaiko, o vat amerikonams... Na patys žinot.
Gaziux 2012-05-30 18:31
Niekas to tavo pilno slamsto ir reklamu MTV neziuri, dauguma turbut su manim sutiks kad klipus daugiausiai ziuri youtube arba parsipucia is torrent.
Tarkvinijus Išdidusis 2012-05-30 19:13
Jis ne mano šiaip... lyg toj pačio jutubei nėra reklamų...
Gaziux 2012-05-30 20:39
Jeigu viena reklama per diena parode tai gyventi del to juk galima, bet esme ta jog MTV kaip seniau tokio populiarumo neturi per tuos serialus ar realybes sou... Mano saldusis 16-asis gimtadienis. „Paauglių svajos“, „Kai man buvo 17 metų...“, „Made“, Džersio pakrantė, Paauglės motinos, ir begales kitokiu nesamoniu, tai kyla klausimas ar per pilna tokiu nesamoniu kanala galima isgarseti, nebent vaiku tarpe nes jis skirtas vaikams.
Tarkvinijus Išdidusis 2012-05-30 21:32
Anksčiau jis irgi buvo skirtas paaugliams, tik, kad tada tiek daug tokių laidų ten nerodydavo... Beje, yra skirtingos MTV versijos. Mums rodo popsišką versiją šiaip.
Manvydas 2012-05-31 00:02
Patikėk visur popsiška versija.UK tas pats š, pauglės mamos ir t.t.Nežiūriu tv, bet kiek draugės žiūrėdavo visad tas pats š. o kas dėl piratų - kova su vėjo malūnais, kaip narkotikų nesugeba suvaldyt, taip torrentų nesuvaldys, kad ir ką darytų.Ok, mano interneto tiekėjas blokuoja thepiratebay, bet yra puslapis piratereverse per kurį gali įeit ir siūstis kiek širdis geidžia, ką toliau darys.Geriau atlikėjai ir kompanijos bando iš to kažkaip pasipelnyt, nei bandyt uždraust.
faktas 2012-05-31 00:18
Gali reklamuoti korporacijas, jų pavadinimus sudėdami į dainų žodžius. Manau, niekas skirtumo nepajustų, nes šiuolaikinės į topus patenkančios dainos pagal prasmę - visiškos beprasmybės. Pabandykit įsiklausyti - pašiurpsit... Arba atlikėjai gali daryt taip pat kaip krepšininkai - už krepšinį gauna beveik centus, palyginus su pajamom už reklamas. Pvz., Valančiūnas dabar daugiau fotostudijose sėdi nei kad krepšinį žaidžia. Ant kiekvieno kampo jo nuotraukos.
sub 2012-05-31 15:22
faktas teisingai sako, materialiame pasaulyje visiška beprasmybė. Kadangi tampame vis labiau vartotojiška visuomenė, todėl tos beprasmybės tik daugėja. Jo jaučiu pradėtų taip reklamuoti Minedą kaip Valančiūnas, tai taptų visiems norma. Iš vis versle pastebiu vieną vienintelę tendenciją, verslui rūpi tik pinigai. Taip verslas sukuria darbo vietų, sumoka mokesčius valstybei, bet apart to nieko gero neduoda ir netobulėja. Darbuotojai dažniausiai gauna varganus skatikus už savo darbą, be kurio verslo nebūtų. Tuo pačiu kiti darbuotojai būna ir žeminami ir dirba daugiau nei privalo ir slepia paslaptis vadovų, kiek $ nuplovė. Ypač tai pastebima, bendrovėse kurios teikia interneto ar televizijos paslaugas. Jiems geriau pasileist reklamas kurios pritrauks naujų klientų. Bet neeikvoti savo laiko dėl esamų. Jop, iš tikrūjų pas mane tokia situacija, kad baigėsi sutartys su interneto ir tv tiekėjais. Pasiūlymų jokių nesulaukiau, kai kreipiausi telefonu pasakė atvykite į saloną. Salone papasakojo ir pasiūlė tai, ką galėjo padaryti telefonu. Nu mano nuomone visiškai nusispjaut ant esamo kliento, jei sutartis į pabaigą arba pasibaigė. Taigi man labiau prie širdies tokios anonymous arba lulzsecs grupuotės kurios kovoja su materialistais, bei jų valdomomis korporacijomis, nei už tokias korporacijas, kurios remiamos valstybės nori viską monopolizuoti.