Animacinės situacijos kelių eismo taisyklių mokymuisi  (8)

Nuotoliniais vairuotojų mokymais užsiimanti „DrivingEd” būsimiems vairuotojams sukūrė animuotą kelių eismo situacijų testą internete. „Eismo situacijos“ – tai interaktyvus žinių ir įgūdžių praktinėse vairavimo situacijose testas, vairavimo mokymo ekspertų parengtas pagal naujausias LR „Kelių eismo taisykles“. Tai pirma tokio pobūdžio paslauga ne tik Lietuvos, bet ir pasaulinėje rinkoje, skelbiama kompanijos pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eismo situacijas“ sudaro animuotos kelių eismo situacijos, kruopščiai atrinktos ekspertų ir suskirstytos į tris grupes: tai reguliuojamos sankryžos, nereguliuojamos sankryžos ir važiavimas bei manevravimas. Besirengiantieji egzaminui ar tiesiog norintys atnaujinti žinias, gali praktikuotis kiekvienoje situacijų grupėje, o išmanioji projekto sistema atsimins padarytas klaidas ir leis pakartoti tik neteisingai atsakytus klausimus. Testo situacijos yra nuolat atnaujinamos ir papildomos. Planuojama, kad jų netrukus bus keli šimtai.

Pasak įmonės „DrivingEd“ vadovo Jono Jankūno, vartotojų auditorija labai plati: „Eismo situacijos yra skirtos tiek egzaminui besirengiantiems būsimiems vairuotojams, tiek vairavimo profesionalams, norintiems patikrinti įgūdžius ir žinias pagal nuolat atnaujinamas „Kelių eismo taisykles“. Mūsų pagrindinis tikslas – kelių eismo tvarką pateikti per pavyzdžius ir praktines situacijas. Tai – geriausias būdas suprasti ir įsiminti net sudėtingiausias taisykles.“

Vienas didžiausių „Eismo situacijų“ privalumų – mobilumas. Kadangi testas sukurtas naudojant naujausią HTML5 technologiją, jį galima atlikti tiek kompiuteryje, tiek telefone, tiek planšetiniame kompiuteryje. Taigi, nuo šiol mokytis vairuoti galima visur: namuose, kelionėje, darbe ir net pakeliui į egzaminą, rašoma pranešime spaudai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(1)

Komentarai (8)