Patvarumo testai: Kas atsitiks numetus „Galaxy S3“ ant žemės? (Video)  (19)

Internete jau yra susiformavusi tam tikra tradicija, jog kiekvienas naujas ir ką tik rinkoje pasirodęs nešiojamas asmeninis elektroninis įrenginys yra pirmiausia išbandomas vadinamuoju „kritimo testu“ – tiesiog paleidžiamas iš rankų ant kieto grindinio. Šį kartą tokio likimo sulaukė „Samsung Galaxy S3“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors tokie testai yra gana drastiški, praktiniu požiūriu žmonėms leidžia susidaryti bendrą supratimą, ko galima tikėtis, jeigu su savo pirkiniu elgsiesi nepakankamai atsargiai. Prieš tai tik pasirodžius „HTC One X“ išmaniųjų telefonų flagmanui, šis buvo išbandomas išmetant telefoną tiesiog ant žemės. Nors telefonas gerai atlaikė nusileidimus ant korpuso, tačiau „Corning Gorilla Glass 2“ neapsaugojo, kai telefonas nukrito ant ekrano. Dėl to po pirmo nusileidimo ant ekrano telefonu praktiškai naudotis nebeįmanoma. Panašių kritimo testų yra atlikta ir su kitokiais gaminiais.

Štai pagaliau pasirodė ir „Samsung Galaxy S3“ patvarumo testas. Taigi, kokio patvarumo yra šis naujasis išmaniojo telefono modelis? Internete atsirado naujas metimo testas, kuriame jis yra lyginamas su „Apple iPhone 4s“. Trumpai kalbant, abu telefonus patvarumo teste galima būtų apibūdinti taip: „Galaxy S3“ turi tikrai patvaresni plastmasinį korpusą, nei stiklo pluoštu dengtas „iPhone 4s“, tačiau ekranas abiejų įrenginių tapo praktiškai nebenaudojamas jau po pirmojo kritimo.

Kaip visa tai atrodė realybėje žiūrėkite vaizdo įrašą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Edgaras Apšega
(0)
(0)
(0)

Komentarai (19)