Gandas: „Nokia“ jau testuoja naujus „Windows Phone 8“ telefonus  (7)

Interneto portalas „MobilityDigest“ praneša, kad „Nokia“ jau pradėjo savo naujų telefonų testavimo etapą. Pasak vieno šaltinio, mobiliųjų telefonų gamintoja šiuo metu duoda išbandyti naujausius telefonus specialioms naudotojų grupėms. Šios grupės turi įvertinti telefonus ir pateikti savo nuomonę apie juos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinis teigia, jog praeitą savaitę buvo testuojamas vienas iš būsimų telefonų. Paslaptingasis įrenginys turėjo šias specifikacijas:

  • 3.5-4 colių ekraną (nepaminėtas ekrano tipas ir jo raiška)
  • Dviejų branduolių procesorius
  • 8MP kamera (be „pureview“ technologijos)
  • Telefono forma- kvadratinė su aštriais kampais
  • Pigaus plastiko korpusas

„MobilityDigest“ mano, kad šis telefonas bus vienas iš pigesnių naujųjų „Nokia“ telefonų. Nepaisant to, jis buvo pristatomas ir lyginamas su šiandieninės rinkos lyderiais- „Samsung Galaxy S3“, „HTC One X“ ir „iPhone 4S“. Tikėtina, kad „Nokia“ ruošiasi pristatyti pigesnį modelį su „Windows Phone 8“ OS, kuris galimybėmis prilygtų ir aukštos klasės telefonams.

Teigiama, kad telefonas funkcionavo be jokių trukdžių. Tai gali reikšti, jog kompanija yra jau beveik pabaigus kurti naujuosius išmaniuosus telefonus ir telaukia, kol „Microsoft“ pabaigs visus darbus su naująją operacine sistema. Manoma, kad ši laimingųjų žmonių grupė turėjo išbandyti pačią operacinę sistemą, o ne telefoną, kuris gali būti tik prototipas. Daugiau žinių apie „Windows Phone 8“ turėtume sužinoti jau šį mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: WPCentras.lt
WPCentras.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)