„Firefox 15 Aurora“ gavo integruotą PDF peržiūros galimybę  (3)

Neseniai išleidusi finalinę „Firefox 13“ versiją, o „Firefox 14“ pervedusi į „beta“ testavimo stadiją, „Mozilla“ bendruomenė atliko dar vieną žingsnį ir preliminarios „Aurora“ versijos kanale patalpino savo populiariosios naršyklės penkioliktąją versiją. Joje įdiegtos kai kurios reikšmingos naujovės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš didžiausių naujovių, kurią gavo „Firefox 15 Aurora“ – integruota ir pagal nutylėjimą aktyvuota PDF dokumentų peržiūros galimybė, apie kurią „Mozilla“ jau buvo pranešusi anksčiau.

Pranešama, jog „Firefox 15 Aurora“ esanti integruota PDF peržiūros priemonė gavo atnaujintą grafinę sąsają ir, kūrėjų teigimu, dirba gana sklandžiai. Nors jie ir pripažįsta, jog nauja priemonė negalės atvaizduoti visų detalių kiekviename PDF dokumente, daugumoje standartinių situacijų šio sprendimo turėtų užtekti absoliučiai daugumai vartotojų. Aišku, nepatenkintieji galės pasirinkti iš tikrai nemažai alternatyvų.

Kaip teigiama, nauja „Firefox“ galimybė yra pakankamai greita ir sukurta, naudojant tik „JavaScript“, taigi naršyklei nereikės jokių ypatingų papildomų priemonių, tik mokėti apdoroti puslapį HTML, CSS instrumentais bei tuo pačiu „JavaScript“ programiniu varikliuku. Priminsime, jog PDF peržiūros funkcija naršyklėje „Firefox“ jau prieinama kaip papildomai įdiegiamas priedas, tačiau pačioje naršyklėje integruota funkcija, sutikite, daug patogiau ir paprasčiau.

  • Parsisiųsti Firefox Aurora versiją iš oficialaus Mozilla puslapio: nuoroda
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: