Naujasis „MacBook Pro“ turi problemų su „Retina“ ekranu  (21)

WWDC 2012 renginio metu, kompanija „Apple“ pristatė naująjį „MacBook Pro“ su įspūdingu „Retina“ ekranu, kurio raiška – 2880×1800. Iš tiesų, tokia didele raiška gali pasigirti tikrai ne kiekvienas monitorius, tačiau ne visada viskas gerai – kartais pasitaiko problemų ir šį kartą su jomis susidūrė naujųjų „MacBook Pro“ „Retina“ ekranai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad toks ekrano „išdegimas“ atsiranda po maždaug 20 minučių to paties objekto rodymo, pavyzdžiui, jeigu paliekamas įjungtas vienas paveiksliukas, tai jo kontūrus matysite ir tada, kai ekranas rodys vientisą spalvą. Panašu, jog tai tikrai ekrano, o ne operacinės sistemos problema – net ir tada, kai kompiuteris perkraunamas, galima matyti prieš tai ekrane rodyto objekto kontūrus. Iš tiesų, jeigu tokios problemos atsiranda po 20 minučių, tai kas bus jeigu jį palaikysime kompiuterį įjungtą dieną? Savaitę? Ilgiau? O jeigu nėra visiškai aišku, kas tai per problema, siūlome pažiūrėti šį video:

Sprendžiant iš komentarų forume, galima teigti, kad ši problema yra pasitaikiusi tikrai ne vienam žmogui. „Apple“ pakeitė kompiuterius su šia problema į naujus ir panašu, kad problema kol kas nesikartoja, bet manoma, jog daug kas vis dar naudoja kompiuterius su šia ekrano bėda. Ar visi naujieji kompiuteriai neturi broko – nepranešama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(0)
(0)
(0)

Komentarai (21)