„Microsoft“ įranga neklauso net savų: naujoji planšetė „Surface“ užlūžo pristatymo metu (Video)  (13)

Naujovių pristatymas yra kiekvienos kompanijos vizitinė kortelė, leidžianti susidaryti įspūdį, ko galima tikėtis iš įrenginių. „Microsoft“ pristatymai, deja, sekasi nekaip. Šią savaitę vykusiame renginyje demonstruotas planšetinis kompiuteris „Surface“ užlūžo pačiu nepalankiausiu momentu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Windows“ padalinio prezidentas Stevenas Sinofsky‘is tokį scenarijų galėjo tik sapnuoti košmare. Jam pradėjus pasakoti apie naująjį produktą ir demonstruoti galimybes, šis užstrigo vos įjungus interneto naršyklę.

S.Sinofsky‘is kurį laiką bandė išjungti programą ir grįžti į pradinį langą, tačiau nesėkmingai. Pasakodamas įspūdingas „Surface“ galimybes vyras nusuko planšetinio kompiuterio ekraną nuo auditorijos ir dar kelis kartus pabandė programą išjungti. Tam nepavykus, jis nuskubėjo paimti (laimei) paruoštos atsarginės kopijos.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą:

Panašu, kad „Windows 8“ operacinę sistemą naudojanti planšetė tebėra tobulinimo stadijoje ir dar nėra pilnai parengta vartotojams. Veikiausiai dėl to „Microsoft“ darbuotojai neleido žurnalistams įrenginio patyrinėti atidžiau.

Šis incidentas priminė 1995-ųjų balandį, kai su panašia problema susidūrė tuometinis kompanijos prezidentas Billas Gatesas.

Tiesioginiame televizijos eteryje demonstruojant išankstinę „Windows 98“ operacinės sistemos versiją kompiuteris užstrigo, kai B.Gateso kolega prijungė skenerį (taip buvo norima pademonstruoti, kad naujieji „Windows“ galės automatiškai įdiegti prijungiamų įrenginių tvarkykles).

Legendinį „mėlynąjį mirties langą“ išvydusi auditorija studijoje pradėjo ploti, o B.Gatesas bandė šmaikštauti: „Tikriausiai todėl mes dar neišleidžiame „Windows 98“ į prekybą!“. Nepaisant to, ši operacinė sistema sulaukė didelės sėkmės.

Siūlome pasižiūrėti:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (13)