Kompanijos „Research In Motion“ padėtis – blogiau nebūna

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eimas 2012-06-30 12:11
Patys kalti. Kiek turėjau jų telefonų, kiek šeima turėjo. Tai žodžiu, labai brokuoti telefonai. Po puses metu naudojimo, iš lempos sugenda ekranai. Sugenda klaviatura, netyčia gauna bent truputi drėgmės. OS jų žiauriai bugintas, telefonų kainos perlenktos. Kaip už BB Bold 9900 mokėti netoli 2 gabalų. O kas jame mandro? Visiškai nieko. Aišku geroji pusė, kad labai patogūs telefonai. Pirmas telefonas kuris taip patiko. Tik gaila kad tokie brokuoti. Ir tikrai ne vienas taip užlūžo, pirko tėvai ant įmonės BB telefonus, tai visi eina maždaug šaibom po pusės metų. Nesvarbu ar buvai numetes, ar nebuvai. Taisyti neapsimoka, nes praktiškai neina. Žodžiu, patys kalti.
TomasS 2012-06-30 13:38
Na va, pildosi tai, apie ką rašiau prieš 1-2 metus. Toliau bus Nokia. Su ja turėtų būti šiek tiek įdomesnis variantas, nes Microsoftui teks spręsti dilemą, ar dar labiau gadinti santykius su gamintojais (kurie jau po „Surface“ pasirodymo gerokai sugedo, ką rodo HP, ASUS retorika ir veiksmai), ar gelbėti Nokią, į kurią nemažai suinvestavo. Iš vienos pusės Microsoftas pats galėtų geresnius galutinius (HW+SW) produktus sukurti, bet tada HW gamintojai būtų mažiau įtakojami ir pradėtų daugiau teikti HW su iš anksto įdiegta atvira operacine sistema, ko MS labai nenori...
so 2012-06-30 20:36
Tai kuom bloga paziciją gelbėti Nokia tuo pačiu negadinant santykių su kitais gamintojais?
Myslius 2012-06-30 20:41
$
TomasS 2012-06-30 20:44
Nokia yra kitų gamintojų konkurentė. Taigi nepavyks ir Nokią gelbėti (gal net tektų ją pirkti), ir prieš kitus gamintojus likti baltais ir pūkuotais.
so 2012-06-30 21:14
Kodėl microsoftas išvis bando gelbėt nokia, jei tai neigiamai atsiliepia jam pačiam? Bandys Nokia prikelt antram gyvenimui kartu išplečiant savo OS rinką?
loggo 2012-07-01 01:38
Galbūt mano, jog pavyks, o jei pavyks, tai ir MS ir Nokiai bus labai pelninga.
valdasm 2012-07-01 20:16
Straipnis visiška dezinformacija. O tu ponas žinove, kuris net nesupranta kuo šie telefonai skiriasi nuo visų android, iOS, symbian ir t.t. telefonų, geriau neskleistum neišprususimo. Po pusės metų naudojimo tau ekranas sugest galėjo, jeigu pirkai aparatus iš 3-4 rankų. Tokios nesamonės, kaip brokuoti telefonai neesu girdėjęs, ypač, kai provider'iai duoda pakaitinius ir t.t. Žodžiu žmogau, neskleisk nesamonių. P.S. straipsnis visiškai prastas.
TomasS 2012-07-01 22:49
Gal galima konkrečiau? (Neteisingas tik spėjimas dėl Lietuvoje pasirodžiusios BB reklamos tikslo, bet tai ne esmė)
Arwis 2012-07-01 23:14
Is personal experiences for day to day use kaip eiliniam vartotojui tai BB buvo labai atmatus telefonas palyginus su iOS bei Android telefonais. Labai daug girdziu zmoniu kurie ivardina BB fizine klaviatura kaip didziuli pliusa nors man asmeniskai tai absoliuciai jokio skirtumo ar fizine klaviatura ar ne o vat didesnis ekranas - didelis pliusas ypac jai megsti zinias, blogus ar dar ka paskaityti. Kitas dalykas softwaras, funkcionalumu ir patogumu naudotis ne is tolo man neprilygo iOS bei Android platformoms. Velgi nepamirskit cia tik mano personal experience taip kad nebutinai tai turi atitikti jusu skoni.
loggo 2012-07-02 01:08
Na atleisk, bet šlykštu skaityti tavo "personal experiences, day to day use, softwaras,.." Čia mandras nori pasirodyti, ar nuoširdžiai lietuviškai nemoki?
progformer 2012-07-02 01:38
matau kazkas nesusipazino su internetu...
Arwis 2012-07-02 09:19
Pagyvenk kitoje salyje kurioje tavo geriausi draugai, kolegos ir bendradarbiai kalba tik angliskai, knygas ir zurnalus skaitai tik angliskai, zinios ir visokie blogai tik angliskai ir suprasi kad ne mandras nei ka cia noriu pasirodyti. Net kalbant lietuviskai gryzus namo naudoju labai daug anglisku expressions kadangi zodziai anglu kalba man issoka pirmiau ir neretas atvejis koks labiau specifinis lietuviskas zodis uztringa isvis kai angliska equivalent ziniau puikiai. Ka as cia parasiau nesuprasi kol neisvaziuosi bent pusei metu is lietuvos ir nesilaikysi isikabines lietuviu bendrijos.
TomasS 2012-07-02 10:35
, ir galėsi normaliai rašyti lietuviškai (turiu patirties būti ne Lietuvoje daug daugiau nei pusę metų). Jei neturi nei vieno, nei kito - nebūtina kaltinti „aplinkos“. P.S. Kiek tenka pabendrauti su „krūtaisiais“ Airijos ar UK darbininkais, dažniausiai visiškai nematau, kuo jie gali didžiuotis. Retas išvažiuoja dirbti intelektualaus darbo.
Kvarcas22 2012-07-02 14:20
loggo 2012-07-02 23:05
Po kelių savaičių baigsiu universitetą UK, tai esu ganėtinai panašioje situacijoje kaip ir tu. Jei būna, kad nežinau, kaip išversti kokio žodį/žodžių junginį (ypač ekonomikos ar finansų terminų), tiesiog pasižiūriu internete. Čia aš nenoriu asmeniškai tavęs užsipulti, tiesiog man bjauru žiūrėt, kaip žmonės išdarko kalbas (ne tik lietuvių). Pats susiduriu su ta problema, kad tenka su kažkuo lietuviškai šnekėti, ir tiesiog užstringu, nes būnu pamiršęs lietuvišką žodį, bet angliškai pasakyti galėčiau. Bet tai tiesiog pasistengiu ir arba prisimenu, arba grįžęs namo pasižiūriu, arba atsiprašau, paaiškinu situaciją ir angliškai pasakau. Jei nustočiau stengęsis taisyklingai kalbėti, paprasčiausiai pamirščiau, o to nelabai noriu.