„Microsoft“: planšetės stacionarius kompiuterius aplenks 2013 m.  (28)

Korporacija „Microsoft“ yra įsitikinusi, jog planšetinių kompiuterių pardavimai galės aplenkti stacionarias sistemas jau kitais metais. Apie tai Amsterdame (Olandija) vykusio renginio „TechED“ metu pranešė „Microsoft Windows Web Service“ padalinio viceprezidentas Antoine'as Leblondas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“ atstovo teigimu, jutiklinė sąsaja per artimiausius keletą metų gali į antrą planą nustumti paprastus ekranus, o patys planšetiniai kompiuteriai užims tradicinių kompiuterių vietą. „Sensorinės technologijos artėja prie PC. Tai gali labai staigiai pakeisti sąsajų kūrimo metodus, lygiai taip pat, kaip viską pakeitė pelė“, – pranešė Antoine'as Leblondas, kalbėdamas apie naująją „Windows 8“ sąsają, optimizuotą jutiklinėms operacijoms. „Metro sąsaja vienodai gerai veikia tiek stacionariose sistemose, tiek ir planšetiniuose kompiuteriuose“, – pridūrė „Microsoft“ viceprezidentas.

Priminsime, jog programinės įrangos gigantas debiutavo planšetinių kompiuterių rinkoje, pristatydamas savo firminį produktą „Surface“. Šis faktas sukėlė nerimą kai kurioms kompanijoms, kurios glaudžiai bendradarbiauja su kompanija iš Redmondo. Štai kompanijos „Acer“ aukščiausio lygio vadovai mano, jog planšetė Surface yra „ne daugiau, kaip bandymas“ sukelti susidomėjimą OEM kompanijų gaminamais „Windows 8“ įrenginiais. Tuo pačiu metu analitikai mano, jog išleisdama planšetinį kompiuterį, „Microsoft" neigiamai paveiks santykius su savo partneriais, kurie nenorėtų matyti savo kolegos kaip konkurento.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (28)