„Google“ planšetė „Nexus 7“ bus pardavinėjama už savikainą  (9)

Renginio „Google I/O 2012“ pirmąją dieną anonsuotas planšetinis kompiuteris „Google Nexus 7“, sukurtas visiškai ne tam, kad taptų konkurentu kitiems „Android“ įrenginiams, praneša interneto portalas BGR. Nepaisant to, pripažįstama, jog įrenginys bus pardavinėjamas iš esmės už savikainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duodamas interviu „Bloomberg West“ žurnalistams, „Android Product Management“ padalinio vadovas Hugo Barra pareiškė, jog „Google“ nesiekė, kad „Nexus 7“ aplenktų kitų kompanijų analogišką „Android“ produkciją pardavimais. „Programos Nexus tikslas – nurodyti ekosistemos vystymosi kryptį, – teigė H. Barra. – Mes manome, jog tai yra labai geras produktas, atsižvelgiant į jo specifikacijas, matmenis, kainą“. „Google“ atstovas taip pat išreiškė viltį, jog „Nexus 7“ pasirodymas taps stimulu gimti daugybei „Android“ platformos naujovių.

„Google“ vyriausiasis mobiliųjų sprendimų padalinio vadovas Andy Rubin taip pat patvirtino, jog „Nexus 7“ kaina, – 199 $ – tai savikainos lygmuo. „Google“ planuoja gauti pelno ne iš planšetinio kompiuterio pardavimų, o iš turinio, kuris skirtas tiek „Nexus 7“, tiek ir kitų „Android“ įrenginių savininkams – programų, žaidimų, muzikinių kompozicijų, filmų. Beje, reklama taip pat yra ne ką mažiau svarbi kompanijos pajamų dalis.

Kartu Andy Rubin, kai jo paklausė, ar „Nexus 7“ netaps spaudimu „Google“ partneriams, pareiškė, jog „Android“ planšetiniai kompiuteriai ir toliau turės nemažai erdvės inovacijoms, tad baimintis nėra dėl ko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)