Sharp pristato didžiausią pasaulyje LED televizorių (Video)  (1)

Sharp išplatino pranešimą spaudai, jog rinkoje pristatytas beveik 1,20 metrų aukščio ir virš 2 metrų pločio 90 colių AQUOS yra didžiausias pasaulyje LED televizorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant gigantiškų matmenų, televizorius yra palyginti plonas ir lengvas: sveria 64 kg ir storiausioje vietoje nesiekia 13 cm, todėl jį galima montuoti prie sienos. Technologija Full LED taip pat leidžia taupyti elektros energiją – šis 90 colių gigantas išnaudoja jos mažiau nei dvi 75 vatų lemputės, skelbiama pranešime spaudai.

AQUOS turi Sharp patentuotą SmartCentral sistemą, kuri JAV teritorijoje suteikia tiesioginę prieigą prie populiariausių programėlių ir filmų pagal pareikalavimą (VOD) iš tokių paslaugų tiekėjų kaip Netflix®, YouTube, Cine-maNow®, HuluPlus bei VUDU™. Televizoriuje taip pat yra įmontuotas Wi-Fi modulis, leidžiantis naršyti internete bei naudotis Skype.

Naujasis televizorius Sharp pasižymi Full HD skiriamąja geba bei aktyviu 3D režimu. Televizoriuje veikia AquoMo-tion 240 sistema, kuria pataisomas judančių vaizdų aštrumas bei sklandumas, o tai labiausiai pastebime žiūrėdami sportą ar veiksmo filmus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)