Šmaikščios „Samsung“ reklamos apie „Galaxy S III“ galimybes (Video)  (10)

Naujoje išmaniojo telefono „Samsung Galaxy S III“ reklaminių vaizdo klipų serijoje korėjiečių kompanija pabrėžė patogias savo flagmano galimybes, kurių pagalba vartotojai gali keistis informacija su draugais (ir kurių, aišku, nėra „iPhone“ bei kitų konkurentų produkcijoje). Žinoma, į visa tai pažvelgiama per pakankamai sodrią šmaikštumo prizmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei žmogus negali žaibiškai pasidalinti su kitais tuo, ką jis dabar daro – ar jis iš tikrųjų yra šiuolaikiškas? Būtent tai ir traukia žmones į „Facebook“, ir būtent tai pabrėžia „Samsung“ savo naujuose „Galaxy S III“ vaizdo klipuose.

Trimis reklamomis „Samsung“ bando įtikinti auditoriją tuo, kokios patogios ir naudingos yra staigaus apsikeitimo failais ir vaizdais funkcijos. Aišku, tai šiuolaikiška ir gana įtikinama. Visuose klipuose pabrėžiami technologijos „AllShare“ privalumai, kurie leidžia greitai pasidalinti informacija su tais, kas labai nekantrauja ją gauti. „Samsung AllShare“ tarnyba leidžia keistis informacija (audio, video ir t. t.) tarp įrenginių, kurie palaiko šią tarnybą (taip pat ir su asmeniniais kompiuteriais, kurie turi įdiegtą specialią programinę įrangą).

Akivaizdu, jog „Samsung“ taip pat aiškiai pabrėžia, kad konkurento „Apple“ išmanusis telefonas „iPhone“ šiuo metu yra pasenęs, bent jau iki „iOS 6“ pasirodymo. Turbūt vienintelis naujos „Samsung“ technologijos minusas (apie kurį, aišku, kompanija neužsiminė) – norint pasinaudoti minimais pranašumais, visi vartotojai privalo turėti „Galaxy S III“. Bet kokiu atveju, tai netrukdo peržiūrėti reklaminius klipus, kurie yra šmaikštūs ir slepia tam tikrą dozę ironijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: