Konkurentai verčia Samsung mažinti planšetinių kompiuterių kainas  (10)

Turbūt jau ne kartą ir ne du rašyta, jog bene efektyviausiu sprendimu stimuliuoti planšetinių kompiuterių paklausą yra kainos mažinimas (tai galioja visiems, išskyrus, turbūt, tik Apple).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liūdnai pagarsėjęs HP TouchPad pavyzdys savo laiku tai puikiai įrodė – išpardavimų metu vartotojai šį itin atpigusį planšetinį kompiuterį graibstė kaip karštus pyragėlius, ir tik paskui pradėjo galvoti, o kam jis jiems vis dėlto reikalingas, jei operacinė sistema WebOS oficialiai nebepalaikoma, o su naujomis programomis taip pat greičiausiai nenusiseks.

Amazon planšetinis kompiuteris Kindle Fire taip pat neblogai startavo gimtojoje Š. Amerikos rinkoje, o dabar jam konkurenciją sudaro Google Nexus 7, kurio tiekimas prasidėjo šią savaitę, o JAV teritorijoje beveik ir baigėsi, kadangi mažmeninės prekybos tinklai išpardavė viską, iki paskutinio vieneto. Akivaizdu, jog kompanija Samsung nenori prarasti pozicijų taip geidžiamoje planšetinių kompiuterių (ypač 7“ ekraną turinčių modelių) rinkoje, todėl ėmė siūlyti atstatytą (refurbished) Galaxy Tab 2.0 egzempliorių su 7" ekranu ir 16 GB duomenų kaupikliu vos už 219 USD (~615 lt).

Jei pastarasis pasiūlymas nekelia pasitikėjimo, amerikiečiai tame pačiame Walmart prekybos tinkle gali įsigyti naują Samsung Galaxy Tab 2.0 su 8 GB duomenų kaupikliu ir Android 4.0 Ice Cream Sandwich už  $249 (~ 700 lt). Samsung planšetinių kompiuterių išpardavime dalyvauja ir populiarusis BestBuy. Priminsime, jog savo laiku iš pradžių panašios Samsung planšetės kainavo 399 $, taigi kainos tikrai pradėjo slinkti žemyn. Vartotojus tai gali tik nudžiuginti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)