Elektrinių dviračių pardavimai 2018 m. pasieks 47 mln. vienetų  (0)

Atrodo, kad elektriniams dviračiams prognozuojami geri laikai. „Pike Research“ tyrėjai prognozuoja, kad el. dviračių pardavimai iki 2018 m. pasieks net 47 mln. vienetų. Prognozėje taip pat nurodoma, kad dauguma iš šių el. dviračių – 42 mln. – bus naudojami Kinijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pike Research“ tyrėjai taip pat sudarė ir kitą prognozę, kurioje minimi ne tik elektriniai dviračiai, bet ir kitos elektrinės dviratės transporto priemonės – motoroleriai ir elektriniai motociklai.

Jau kitąmet tikimasi, kad visos elektrinės dviratės priemonės apskritai sudarys apie 45 mln., o 2018 m. šis skaičius pasieks 65 mln. 50 mln. riba pasaulyje turėtų būti pasiekta dar iki 2014 m. O Kinijoje tai, manoma, įvyks iki 2015 m.

Galima pastebėti, kad Kinija perima viską, kas tik ateina į Azijos-Ramiojo vandenyno regioną. Vertinant augimo principu 2018 m.elektrinių dviračių transporto priemonių pardavimai Kinijoje pasieks daugiau kaip 355 mln. vienetų, o visame Azijos ir Ramiojo vandenyno regione 2018 m. tikimasi pasiekti daugiau nei 381 mln. vienetų.

Taip pat prognozuojama, kad švino rūgštinės baterijos vis dar dominuos ateinančius kelerius metus. Tokią prognozė nulėmė mažesnės baterijų sąnaudos. Tuo tarpu ličio jonų baterijoms, kurios tampa vis labiau prieinamos šiomis dienomis, prognozuojamas dominavimas ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekoidėjos.lt
Ekoidėjos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: