Smegenų minkštėjimo metas: „Twitter“ vartotojai viešina net savo banko kortelių nuotraukas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sharps 2012-07-27 13:02
Nuotraukoje debit card, jinai CVV kodo isvis neturi. Siai dienai pasaulyje nera nei vienos internetines parduotuves kuri neprasytu kreditines korteles CVV kodo. Tai pasirenka ne pati parduotuve, o mokejimu sistema kuria parduotuve naudoja. Kolkas absoliuciai visos mokejimo sistemos kurios isduota galimybe merchantams priimt mokejimus kreditine kortele reikalauja ivesti galiojimo data ir CVV. Vienintelis budas ka nors nusipirkt su tokia kortele butu brute force pirkimas kur butu ismeginamos absoliuciai visos expiration date ir cvv kombinacijos, bet nuo to apsaugoti irgi yra atitinkami algoritmai kai po kazkiek nesekmingu bandymu kortele bus blacklistinta. Net jei kazkas kazkaip sugeba suzinoti ccv ir nusipirkti ka nors su kreditine kortele bankai (ir lietuvos ir uzsienio) grazina pinigus, nes toks dalykas toks velniskai retas, kad jiems tiesiog labiau apsimoka grazinti pinigus negu aiskintis kaip nuo to visus apsaugoti. Kad kasnors pavogs kortele sansas tokspat kaip, kad zaibas nutrenktu ir net taip nutikus greiciausia auka atgaus pinigus. Isvada tokia, kad ispustas burbulas ir tiek.
Arwis 2012-07-27 13:17
Galiojimo data dazniausiai uzrasyta priekineje dalyje taigi lieka tik CCV.
Sharps 2012-07-27 13:49
Esme, kad straipsnio pavadinimas tokius zmones kas nuotrauka idejo vos ne silpnaprociais vadina, tuo labiau twitterio userius. Geresnes kokybes straipsnius noretusi cia rast.
sigitas69s 2012-07-27 14:11
Neesme, kad negalima pagal nuotrauka pasinaudoti kortele- esme, kad jei vienas skystaprotis (o gal provokatorius?) idejo nuotrauka, tai ziurek kitas ir kredito kerteles nuotrauka ides su visais kodais. Vienas paviesino, ziurek ir kitas uzsimanys blogi dalykai greitai sklinda...
Sharps 2012-07-27 15:36
Perdideliais idiotais zmones laikai.
Arwis 2012-07-27 16:36
A person is smart but people are dumb, panicky dangerous animals. Kad ir kaip keista butu, bet dauguma nera teisi, dauguma ir nemastanti emociju visokiausiu moralu ir madu paveikta mase. Individas ir mase yra labai skirtingi dalykai. Retas kuris drysta minioje issakyti savo nuomone, kuri yra skirtinga nei minios nors toje minioje turbut pilna individu kurie turi kitokia nuomone.
Sharps 2012-07-27 17:48
As tavo signatura iskart pastebejau. A person is smart but people are dumb, panicky dangerous animals. Lietuviskai: Asmuo yra protingas, bet zmones yra kvaili, panikuojantys pavojingi gyvunai. Turint omeny, kad zmogus(1) = asmuo(1) ,tad protingi(1) ≠ kvaili (0). Lieka Zmogus = panikuojantis ir pavojingas gyvunas. Kas ir yra teisybe. Jei dauguma tiki kokia nors nesamone ir galvoja, kad tai yra tiesa, tai nepakeicia fakto jog tai vis dar nesamone. Kas irgi teisybe. Jei dauguma tiki galvoja, kad yra teisi, tai nereiskia, kad dauguma negali klysti ir yra visada teisi. Individas ir mase yra vienas ir taspats. Visom prasmem. Nuomone kuria katik isreiskiau gali buti nesamone ir teisybe. Nuomone isreiskiau kaip individas, mase = daug individu. P.S. kaip tai susije su kreditinu fraudu tai vapshie nesuprantu.
Arwis 2012-07-27 20:28
Daug isvedziojimu bet esmes vistiek nesupratai arba geriau reiketu sakyti nenori suprasti. Bandei pasirodyti protingas, nelabai gavosi. Ka turi su kredit card fraud? Tiesiog nesutikau su nuomone kad zmones protingus laikai ir tiek.
Sharps 2012-07-27 20:52
As nemeginau pasirodyti protingas. As esu protingas. Viska isdesciau be jokiu isvedziojimu. 5 kartus perskaityk tada suprasi esme gal. Galeciau dar placiau aiskint kodel tavo paraso ir masiu logika skyleta, bet vel sakytum ka cia paistai. "Tiesiog nesutikau su nuomone kad zmones protingus laikai ir tiek." Kai taip pasakai tai isvis kvailai skamba. Jei zmones nebutu protingi, vietoj klaviaturos ir ekrano ant akmens su kitu akmeniu post'us rasytum.
rwc 2012-07-27 21:07
Kodėl pavojinga ir idiotiška idėja? Dėl tos pačios priežasties, kodėl PayPal nerodo pilno kortelės numerio, arba kodėl yra Visa Web, Virtuon - dėl socialinės inžinerijos, spoof'o, keyloggerių ir t.t.. Kad yra protingų individų, kurie mąsto - faktas. Jei visi būtų vienodo intelekto, tikrai su akmeniu ant kito akmens postus rašytum.
deivec 2012-07-28 08:06
o tai ko noreti..jeigu dabar be twitter be facebook ir ISMANAUS telefono gyventi juk neimanomo..tuoj telefonas primines kad nusisxxt reikia... o dabar stebisi kad tokie dalykai darosi.... mergos nuogos pozuoja....nes taip patenkina savo igimta ekshibicionizma...o kiti savaip reiskia save.... einame sparciai nudurnejimo linkme