"Samsung" patvirtino: "Galaxy Note II" debiutas – rugpjūčio 29 d.  (0)

Anksčiau jau ne kartą buvo tvirtinama, jog netikėtai gana populiariu tapusio išmaniojo telefono "Samsung Galaxy Note" pasekėjas viešai bus pristatytas jau šį mėnesį, tačiau dabar pati kompanija patvirtino šį faktą. Tiesa, reikės palaukti iki mėnesio pabaigos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Korėjiečių kompanijos atstovas žurnalistams iš naujienų agentūros "Reuters" teigė, jog naujasis "Galaxy Note" bus pristatytas analogiškame "Galaxy S III" debiutui renginyje "Samsung Mobile Unpacked", įvyksiančiame Berlyne (Vokietija) keletą dienų prieš parodą IFA – rugpjūčio 29 d. – tai yra porą savaičių vėliau, nei buvo kalbama pirminiuose ganduose.

Oficialių duomenų apie išmanųjį telefoną, aišku, kol kas nėra. Tačiau iš gandų mes galime susidaryti bendrą vaizdą, o jis toks – "Galaxy Note II" teisėtai turės būti laikomas tarpiniu variantu tarp išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio, kadangi jau ir taip didelis 5,3“ įstrižainės ekranas padidės iki 5,5“. Akivaizdu, jog naujos kartos "Galaxy Note" gaus galingesnį procesorių, tas pačias pažangias funkcijas ir "Nature UX" vartotojo sąsają, kaip ir "Galaxy S III". Ar naujojo išmaniojo telefono programinės platformos pagrindą sudarys "Android 4.0 Ice Cream Sandwich", o galbūt ir naujoji "Android 4.1 Jelly Bean" versija – kol kas taip pat neaišku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)