„Microsoft“ jau darbuojasi prie planšetinio kompiuterio „Surface 2“  (3)

Kompanijos „Microsoft“ planšetinis kompiuteris „Surface“ dar nesuspėjo pasirodyti tiek realių, tiek virtualių parduotuvių lentynose, o programinės įrangos gigantas jau ieško specialistų, kurie užsiimtų antros kartos „Surface“ kūrimu, teigia portalas „TechRadar“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie „Microsoft“ norą sukurti „Surface“ pamainą rodo keletas naujų darbo vietų, kurios publikuotos kompanijos „Microsoft“ puslapyje. Korporacija iš Redmondo pasiruošusi priimti į darbą specialistų, kurie specializuotųsi medžiagų, dizaino srityje, taip pat elektronikos ir programinės įrangos inžinierių, tvarkyklių kūrėjų.

Planšetinis kompiuteris „Surface“, kuris turės versiją tiek su ARM, tiek su x86 architektūros mikroprocesoriumi, buvo anonsuotas birželio mėnesio viduryje ir sugebėjo atkreipti į save daugybės ekspertų ir analitikų dėmesį, taip pat iš kompanijos partnerių pusės, iš kurių tikrai nemaža dalis užvertė „Microsoft“ kritikos lavina. Antra vertus, pati korporacija tikisi, jog „Surface“ galės pakartoti žaidimų konsolės „Xbox 360“ sėkmę (pastaroji šiandien savo pardavimais lenkia bet kurį savo konkurentą).

Priminsime, jog „Microsoft Surface“ rinkoje turėtų debiutuoti šių metų spalio 26 d., kartu su operacine sistema „Windows 8“. Iš pradžių rinkoje pasirodys tik versija su ARM procesoriumi ir šiam adaptuota operacinės sistemos versija „Windows RT“, tuo tarpu modifikacija su trečiosios kartos „Intel Core“ procesoriumi ir „Windows 8 Pro“ užsilaikys iki 2013 m. vasario mėnesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)