„nVidia“: „Nexus 7“ – priedas prie telefono, o ne „iPad“ konkurentas  (3)

Matydamas vis didėjančią mobiliųjų procesorių „Tegra“ įtaką pajamų lygiui, kompanijos „nVidia“ prezidentas negalėjo susilaikyti nuo pastarųjų procesorių įtakos įvertinimo visai mobiliajai industrijai apskritai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš potencialiai populiarių produktų, kurie debiutavo rinkoje visai neseniai ir turi būtent „nVidia“ procesorių „Tegra 3“ – 7″ įstrižainės ekraną turintis planšetinis kompiuteris „Google Nexus 7“. Būtent jo pavyzdžiu „nVidia“ vadovas Jen-Hsun Huang pažymėjo, kaip turi būti pozicionuojami visi nebrangūs planšetiniai kompiuteriai su operacine sistema „Google Android“.

Taigi „nVidia“ prezidento teigimu, „Android“ ekosistema jau pasiekė tą išsivystymo stadiją, kai vartotojas planšetiniame kompiuteryje gali įdiegti tas programas, kurioms jis išleido pinigus, turėdamas tik išmanųjį telefoną. Šiuo atžvilgiu, „Google Nexus 7“ nėra „Apple iPad“ konkurentas, o tik priedas prie išmaniojo telefono, kuris taip pat veikia „Android“ pagrindu. Dirbdami kartu, abu įrenginiai gali atskleisti „Android“ sistemai skirtų programų potencialą.

„nVidia“ vadovas Jen-Hsun Huang taip pat įsitikinęs, jog planšetinių kompiuterių segmente „nVidia Tegra“ procesoriams yra daugiau perspektyvų, nei išmaniųjų telefonų srityje – čia, jei tikėti nepriklausomų analitikų pateikiamais duomenimis, kompanija užima ne daugiau, kaip 2 % rinkos.

Planšetinio kompiuterio „Google Nexus 7“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (3)