Jau greitai “Google” paieškoje matysime rezultatus ir iš “GMail”  (0)

Pranešama, kad, tobulindama savo paieškos funkciją, kompanija “Google” ruošia dar vieną įdomią integraciją – prie paieškos rezultatų galėsime matyti įrašus ne tik iš tinklalapių, bet ir iš savo nuosavos “GMail” pašto dėžutės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalo "TheVerge" teigimu, jau prasidėjo šios funkcijos uždaras testavimas, ir pirmieji savanoriai jau mato savo “GMail” įrašus paieškoje, greta įprastinių nuorodų. Pašto rezultatai pasirodys dešinėje lango pusėje – ten, kur dabar pasirodo taip vadinami “Knowledge Graph” rezultatai. Bus trumpai parodoma laiško antraštė, o norint pažiūrėti detalią laiško informaciją, užteks tik vieno spragtelėjimo.

Žinoma, tokios integracijos poreikis abejotinas. Jeigu reikia kažką atrasti savo pašto dėžutėje tarp senų laiškų, tai logiškiau ieškoti "GMail" lange, nepainiojant asmeninės informacijos su viešai internete prieinama paieška. Sunku įsivaizduoti situaciją, kai reikėtų surasti kokią nors informaciją, įtraukiant į paiešką rezultatus iš nuosavos pašto dėžutės. O ar jūs tokią paiešką pritaikytumėte praktiškai?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: