„Sony“ ruošia telefoną „Xperia LT25i Tsubasa“ su „Snapdragon S4“  (0)

Mobiliųjų įrenginio testavimo programų paketo „Nena Mark 2“ puslapyje buvo aptikta informacija su dar neišleisto išmaniojo telefono „Sony Xperia LT25i“ testo rezultatais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš testo indekso, po savo debiuto rinkoje japonų gamintojo produktas užims kiek žemesnę poziciją nei „Xperia S“ ar „Xperia SL“, iš kurių pirmasis buvo anonsuotas metų pradžioje, o apie antrąjį sužinota rugpjūčio pradžioje. Kol kas išmanusis telefonas žinomas kodiniu pavadinimu „Tsubasa“. Sprendžiant iš testų rezultatų puslapio, „Xperia LT25i“ gaus „SoC“ mikroschemą „Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960“, kurios konfigūracijoje yra du skaičiavimų branduoliai, dirbantys 1,5 GHz taktiniu dažniu, bei grafikos posistemė „Adreno 225“, tuo tarpu ekrano raiška bus 1280x720 taškų. Šaltinio teigimu, išmanusis telefonas bus kelių versijų: „LT25i“ taps tarptautiniu modeliu su ketvirtos kartos mobiliojo standarto LTE palaikymu, „LT25h“ – tarptautinė versija su HSPA+, „LT25c“ bus skirtas Kinijos mobiliojo ryšio operatoriui „China Telecom“, tuo tarpu SO-01E ir SOL21 bus tiekiamas japonų mobiliojo ryšio operatoriams (pirmąjį gaus NTT DoCoMo, antrąjį – KDDI).

Deja, daugiau duomenų apie naująjį „Sony Xperia LT25i“ kol kas nėra. Tikimasi, jog išmaniojo telefono anonsas įvyks rugpjūčio 29 d., prieš pat parodos IFA 2012 atidarymą. Taip pat tikimasi, jog tame pačiame renginyje japonų kompanija pristatytas ir savo naująjį planšetinį kompiuterį „Xperia Tablet“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: