Su šypsena: „Adidas“ sportiniai bateliai su „Twitter“ palaikymu (Video)  (0)

Sportinės aprangos ir inventoriaus gamintoja „Adidas“ nusprendė, jog XXI amžiuje būtina sekti tuo, ką diktuoja laikas, t. y. nereikia apsiriboti vien tradicine produkcija, būtina, kad ji taptų šiuolaikiškesnė, o tam reikia įdiegti elektronikos komponentų. Aišku, geriausia tam vieta tapo Londono Olimpiada.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bandomuoju triušiu tapo sportiniai bateliai „adiPower Barricade“, kurie po transformacijos pavadinti „Social Media Shoe“. Pastaruosiuose buvo įdiegtas „Arduino“ mikrovaldiklis ir išorinis LCD ekranas, kuriame rodomi pranešimai iš mikrotinklaraščių tinklo (tam reikalui buvo pasinaudota programiniais „Twitter“ API instrumentais).

Be LCD ekrano bateliuose „Social Media Shoe“ integruotos ir distanciniu pulteliu valdomos LED juostelės. Šiuo metu naujasis produktas demonstruojamas specialioje „Adidas“ salėje, skirtoje žiniasklaidos atstovams, be to, jie prijungti prie „Twitter“ paskyros @adidasbarricade. Pati kompanija neketina šio projekto „nukišti į stalčius“: serijinė tokių sportinių batelių gamyba turėtų prasidėti 2016 m. Jei tai ne pokštas, tai pirma gamintojui dar teks gerokai miniatiūrizuoti pagrindinius elektroninius šių batelių komponentus… Na, o kiek tokia idėja yra reali, spręskite peržiūrėję štai šį video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: