"Microsoft Surface" su "Windows RT" kainuos tik 199 JAV dolerius?  (2)

Reikia pripažinti, daugelis buvo šiek tiek apstulbinti, kai "Microsoft" pristatė savo planšetinį kompiuterį "Surface" su operacine sistema "Windows 8". Techninės šio gaminio charakteristikos kol kas oficialiai nėra detalizuotos. Tuo tarpu gandai, liečiantys "Surface" kainą, nuteikia optimistiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis portalu "Engadget", "Microsoft" neseniai surengė konferenciją “TechReady 15″, kurios metu buvo atskleista viskas apie rinką dominančius "Surface" ypatumus. Šaltiniu teigimu, "Microsoft Surface" su "Windows RT" operacinę sistema turėtu pasirodyti spalio 26 dieną ir kainuos viso labo 199 JAV dolerius.

Tai kaina, kuri leidžia "Microsoft" pilnai konkuruoti su "Google" planšete "Nexus 7" ar netgi su "Amazon Kindle Fire". Taip pat visi analitikai yra nustebę tokio kaino šuolio: juk iš pradžių buvo spėjama, kad už "Surface" su "Windows RT" teks sumokėti bent 1000 JAV dolerių, o dabar kalbama tik apie 199 JAV dolerius. Kyla klausimas: ar "Microsoft" tikrai uždirbs tiek, kad kompensuotų savo nuostolius? Ar "Acer" bandys konkuruoti su tokia maža kaina ir dar ją mažinti? Viską pamatysime ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)