„Xiaomi Mi-Two“: vienas galingiausių pasaulyje „Android“ telefonų. Pigiai. (Video)  (7)

Maždaug prieš mėnesį pasirodė informacija, jog kinų kompanija „Xiaomi“ ketina išleisti išmanųjį telefoną „Mi-Two“ su keturių branduolių procesorių ir naujausia operacinės sistemos „Android“ versija. Dabar kinai pagaliau oficialiai išslaptino informaciją apie savo naująjį įrenginį: išmaniojo telefono aprašymas pasirodė kompanijos interneto puslapyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniojo telefono „Xiaomi Mi-Two“ širdimi tapo SoC mikroschema „Qualcomm APQ8064“ (Snapdragon S4 Pro), kurioje yra 4 skaičiavimų branduoliai, dirbantys 1,5 GHz taktiniu dažniu, ir grafinis procesorius „Adreno 320“. Operatyviosios atminties kiekis – 2 GB. Gamintojo teigimu, platformos produktyvumas atitinka žaidimų konsolės „Xbox 360“ lygį, tačiau kiek tai tiesa, matyt, pamatysime tik po nepriklausomų testų. Išmaniajame telefone taip pat įdiegtas 4,3″ įstrižainės 1280×720 raiškos (342 ppi) ekranas su IPS matrica. Nugarinėje dalyje bus galima rasti 8 MP raiškos kamerą (maksimali objektyvo diafragma – F/2,0), kuri gali filmuoti HD 1080p (30 FPS) arba HD 720p (90 FPS) režimu.

„Xiaomi Mi-Two“ taip pat gavo 16 GB duomenų kaupiklį, USB lizdą su MHL technologijos palaikymu, microSD atminties kortelių lizdą, Wi-Fi (su Wi-Fi Direct) ir Bluetooth 4.0 bevielius modulius, HSPA+ 42 Mbit/s standarto palaikymą. Standartiniame komplekte bus 2000 mAh talpos baterija, tačiau bus galima įsigyti versiją ir 3000 mAh (tiesa, šiuo atveju išmaniojo telefono korpusas bus kiek storesnis). Teigiama, jog debiutuos telefonas su operacine sistema „Android 4.1 Jelly Bean“.

Išmaniojo telefono matmenys yra 126×62×10,2 mm, sveria 145 gramus. Akivaizdu, jog gamintojas nepaaukojo baterijos talpos matmenų ir svorio labui, o nemažai daliai pirkėjų tai atrodys kaip teigiamas dalykas. Galiausiai apie tai, kiek gi kaštuos šis kinų gamintojo malonumas. Ir čia siurprizas: teigiama, kad „Xiaomi Mi-Two“ kainuos 315 $ (~ 890 lt).

Kartu su išmaniojo telefono „Mi-Two“ anonsu kompanija pristatys ir modelį „Xiaomi 1S“, kuris taps patobulinta „Mi-One“ versija. Pagrindinis naujoko skirtumas – galingesnis procesorius, kuriuo taps „Snapdragon S3“, veiksiantis 1,7 GHz taktiniu dažniu. „Xiaomi 1S“ prekyboje pasirodys jau rugpjūčio 23 d. O štai norintys įsigyti „Mi-Two“ turės palaukti mažiausiai iki spalio. Ar šis išmanusis telefonas pasirodys už Kinijos rinkos ribų, kol kas nepranešama, tačiau akivaizdu, jog su tokia kaina ir charakteristikomis jis sudarytų konkurenciją ne vienam pasaulinio lygio telefonų gamintojo sprendimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)