„eBay“ uždraudžia pardavinėti užkalbėjimus, maldas ir prakeiksmus  (1)

Ieškote meilės gėrimo, kurio sugirdžius savo simpatijai ji be proto jus įsimylėtų? Norėtumėte pasitelkti juodosios magijos triukus, kad atkeršytumėte bjauriam bendradarbiui? Nuo rugsėjo net nesivarginkite to ieškoti internetinėje parduotuvėje-ukcione „eBay“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo rugpjūčio 30 dienos „eBay“ uždraudžia prakeiksmų, užkeikimų, kerų, magijos, maldų, palaiminimų, stebuklingų gėrimų, gydymo sesijų, burtų, Taro kortų skaitymo pardavinėjimą savo puslapyje.

„eBay“ nuolat peržiūri turimas kategorijas ir atnaujina savo politiką besiremdami vartotojų rekomendacijomis", – teigiama įmonės pareiškime. Pasak įmonės atstovų, buvo nuspręsta atsisakyti šių prekių ir paslaugų pardavinėjimo, nes pirkėjai skundėsi, jog dažnai sandėriai nepavyksta.

Nors daugeliui gali atrodyti keista, kas galėtų pirkti tokias prekes ir paslaugas, dalį „eBay“ vartotojų naujoji politika ne juokais sunervino. „eBay“ uždraudžia alternatyvias religines prekes. Bet ne krikščioniškas! Šventintas vanduo ir kitos įvairios „šventos“ prekės leidžiamos, ir tai yra diskriminacija. Hmmm... Ar teisingai suprantu? Kažkoks vyrukas Romoje, vilkintis ilgą apsiaustą, gali pamojuoti ranka virš kažkokio vandens ir pripildyti jį kažko, ir tuomet vanduo virsta labai „galingu“? Kuo tai skiriasi nuo bet kurios kitos su magija susijusios prekės, kuri anksčiau buvo pardavinėjama „eBay“?, – piktinosi vienas vartotojas.

Praėjusią savaitę internete net pasirodė peticija, kuria prašoma neuždrausti metafizinių prekių ir paslaugų internetiniame aukcione.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)