„Instagram 3.0": foto žemėlapiai, dizaino atnaujinimas ir nauji filtrai (Video)  (1)

Populiaraus tarp mobiliųjų įrenginių savininkų socialinio tinklo su fotografine pakraipa „Instagram“ kūrėjai anonsavo naują programos versiją 3.0, kuri skirta mobiliosioms operacinėms sistemoms „iOS“ ir „Android“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turbūt didžiausia „Instagram 3.0“ naujove tapo funkcija „Foto žemėlapiai“ (Photo Maps), kuria fotografijos su geografinėmis žymomis atsiras žemėlapiuose, taigi bus daug paprasčiau atsekti, kas ir kur buvo. Ši informacija taip pat rodoma ir vartotojų profiliuose, o tai smarkiai palengvina tiek savo naujų nuotraukų, tiek ir kitų vartotojų fotografijų paiešką, nepriklausomai nuo padarymo laiko. Naujovė leidžia susieti visą seriją nuotraukų su jų kilmės vietove, pasidalinti fotografijomis su savo draugais, išreikšti savo įspūdžius per vaizdus.

Iš kitų pakeitimų galima paminėti atnaujintą aplikacijos vartotojo sąsają, įvairių klaidų pataisymus, padidintą darbo stabilumą ir spartą, taip pat naujų filtrų, skirtų fotografijoms apdoroti, atsiradimą. Daugiau apie naujas funkcijas žiūrėkite tolesnį video:

Naujoji "Instagram 3.0" versija jau prieinama el. parduotuvėse "Google Play" ir "iTunes Store". Galiausiai priminsime, jog aplikacija yra visiškai nemokama.

  • Parsisiųsti Instagram 3.0: nuoroda (Android versija), nuoroda (iOS versija)
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (1)