Rinkos ekspertai: „iPhone 5“ ir „iPad mini“ gamyba vyksta visu pajėgumu  (6)

Nori vasariškų orų mylėtojai to, ar nenori, tačiau ruduo nenumaldomai artėja, o tai reiškia, jog vis mažiau laiko lieka iki rugsėjo 12-osios – dienos, kai kompanija „Apple“ gali pristatyti milijonais gandų apaugusį naujos kartos išmanųjį telefoną „iPhone 5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Analitikai iš kompanijos „Jefferies“, kurių komentarais remiasi portalas Forbes, mano, jog be naujojo telefono tą pačią dieną gali būti pristatytas ir kompaktiškas planšetinis kompiuteris „iPad“. Kalbant apie paslaptingąjį TV produktą, kurį šaltinis įvardino kaip „iTV", jo anonsas įvyks kiek vėliau, o prekyboje jis pasirodys arba šių metų pabaigoje, arba 2013 m. kovą.

Ekspertai pareiškė, jog naujos kartos „iPhone“ ir kompaktiško „iPad“ gamyba yra pačiame įkarštyje. Iki rugsėjo pabaigos „Apple“ ketina išleisti 25 mln. planšetinių kompiuterių, o IV ketvirtyje jų tiražą ketina padidinti iki 30 mln. vienetų. Reikia manyti, jog kalbama apie visas aktualias planšetinių kompiuterių versijas. Iš viso per 2012 m. antrą pusę „Apple“ gali išleisti 80 mln. „iPhone“, o iki rugsėjo vidurio gali būti išleista 15 mln. vienetų „iPhone 5“. IV ketvirtyje „Apple“ turėtų parduoti apie 8 mln. „iPad mini“, kurių kaina, kaip manoma, svyruos apie 300 $ (~ 840 lt).

Paslaptingasis „iTV“, šaltinių teigimu, rinkoje bus siūlomas už maždaug 1250 $ (~ 3500 lt). Manoma, jog šį įrenginį bus galima kontroliuoti gestais, tuo tarpu informaciniu turiniu užpildys tokie operatoriai, kaip AT&T ir „Verizon“. Taigi galima matyti, jog starto aikštele turėtų tapti JAV, ir jei čia eksperimentas pavyks, matyt, vėliau bus galima tikėtis ir debiuto Europos rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: