"Unreal" grafinis variklis atkeliauja į išmaniuosius telefonus (Video)  (5)

Puikiai kompiuterinių žaidimų mėgėjams žinomas „Unreal Engine“ grafinis variklis jau artimiausiu metu turėtų pasiekti ir išmaniųjų telefonų savininkus. Mobilųjį žaidimą, paremtą šiuo grafiniu varikliuku, ruošiasi pristatyti bene populiariausia išmaniųjų telefonų žaidimų kūrimu užsiimanti kompanija „Gameloft“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmąjį kartą apie galimybę „Unreal“ grafinį variklį išbandyti „Gameloft“ žaidimuose buvo užsiminta dar šių metų rugpjūčio pradžioje, tačiau tuomet gerbėjams buvo pristatyta tik viena nuotrauka, kuri, žinoma, nesuteikė jokios rimtesnės informacijos. Vis dėlto, po keleto dienų buvo paviešintas ir trumpas vaizdo įrašas, kuriame paaiškėjo, jog naujasis „Unreal Engine“ varikliuką naudojantis mobilusis žaidimas vadinsis „Wild Blood“. O štai rugpjūčiui artėjant į pabaigą, „Gameloft“ publikavo dar vieną „Will Blood“ vaizdo įrašą, kuriame jau galima detaliau susipažinti su būsimojo mobiliosios platformos žaidimo grafika. Žinoma, ji kol kas neprilygsta kompiuteriniams žaidimas, tačiau nepamirškime, kad dar nelabai seniai tokia grafika visus stebino ir personalinių kompiuterių žaidimuose.


Kitaip sakant yra akivaizdu, kad išmanieji telefonai jau artimiausiu metu gali užimti dar didesnę rinkos dalį, iš jos išstumdami kitas žaidimų konsoles. Žinoma, nevertėtų daryti skubotų išvadų, o geriau palaukti praktinių apžvalgininkų testų su „Will Blood“ žaidimu. Vis dėlto, kol kas oficiali žaidimo išleidimo data nėra žinoma, tačiau labai realu, kad jo jau sulauksime jau šį rudenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)