„Marks & Spencer“ naujovė – iš organinių ir antrinių žaliavų pasiūtas kostiumas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2012-08-30 10:15
1. Kiek energijos buvo sunaudota toms medžiagoms perdirbti? 2. Ekologiška aprangos sintetika??? WTF?
Karvė 2012-08-30 11:50
Na aš nežinau, geras kostiumas man šioks toks išeiginis rūbas, nenorėčiau, kad jis būtų gaminamas iš šiukšlių. Kitą vertus sutriams hipiams šis greičiausiai bus neįperkamas, arba tiesiog neturės kur dėvėti. Taigi lieka, kad čia tiesiog PR akcija orientuota į silpnapročius.
Talkatif 2012-08-30 13:35
Sintetinis pamušalas nėra naudojamas "geriems" kostiumams. Tai skirta mums varguoliams. O "geri"ir brangūs kostiumai pasiūti iš kokybiškų natūralių pluoštų audinių tikrai tarnauja gerokai ilgiau nei pigūs. Ir šiaip tikroji ekologija yra įsigyt kuo kokybiškesnį drabužį ir kuo ilgiau jį naudot, o ne perdirbtą sintetiką ir išmest ją po sezono. Mada ir ekologija yra nesuderinami dalykai. Tai reziumuoju, kad „Marks & Spencer“ yra sukčiai bandantys ištvirkinti ekologiją.
deivec 2012-08-30 18:48
kad gerina technologijas..ir bandoma uzdaryti energijos cikla tai gerai... bet.... SUPRASKIT JU ZMONES SU GALVOJ KARTA IR PASKUTINI KARTA....KOL ZMONES DAUGES JOKIOS TECHNOLOGIJOS NEISGELBES NUO CO2 AR BEZDALU DIDEJIMO.... DAUGIAU ZMONIU NORI NENORI DIDESNIS VARTOJIMAS...NORI NENORI ATSIRAS KURIE NORES IS TO PASIPELNYTI.... TAIGI CIA KAIP VISADA ...ALE FIRMA SUPER DUPER..VIESUJU RYSIU AKCIJOS TOKIE KOSTIUMAI...O NE MASINE GAMYBA
Talkatif 2012-08-30 20:07
Žmonių daugėja kaip tik ten kur gerokai per skurdžiai gyvena mūsų lygio vartojimui :)