"Microsoft" piktdžiugiškai sureagavo į "Apple" pergalę prieš "Samsung"  (0)

"Microsoft Windows Phone" padalinio vienas iš vadovų Bill Cox gana greitai sureagavo į JAV San Chosė teismo sprendimą byloje tarp "Apple" ir "Samsung". Praėjus vos keletui minučių po to, kaip paaiškėjo, jog korėjiečiams teks sumokėti $1,05 mlrd. kompensaciją už įvairių "Apple" programinių ir aparatinių patentų pažeidimus, B. Cox parašė: „Šiuo momentu "Windows Phone" atrodo GERAI“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Samsung" nepavyko pasiekti jokių kompensacijų iš "Apple" pusės – teismas „nepatikėjo“ nė vienu korėjiečių kompanijos argumentu. "Samsung" tvirtino, jog "Apple" pažeidė penkis jos patentus išmaniuosiuose telefonuose "iPhone 3GS", "iPhone 4", taip pat planšetėse "iPad" ir "iPad 2". Verdiktas tapo didele "Apple" pergale, nors kompensacijos suma yra sąlyginai nedidelė, lyginant su prieš tai prašytais $2,5 mlrd., o juo labiau, kad ją teks sumokėti tokiam gigantui, kaip "Samsung". Antra vertus, tai gali labai smarkiai įtakoti visą "Android" ekosistemą, kurią jau prieš kurį laiką „nuskausmino“ jau minėta "Microsoft", kuri yra privertusi mokėti galybę "Android" įrenginių gamintojų licencines išmokas.

Dar vienas "Microsoft" aukščiausios vadovybės atstovas Frank Shaw, kuris gerai pažįstamas savo reguliariais išpuoliais prieš "Google", per savo "Twitter" paskyrą pasiūlė vos užčiuopiamą reakciją į teismo verdiktą "Apple" naudai, iš karto po nuosprendžio paskelbimo nurodęs unikalius "Windows Phone" aspektus: „Naudoju Bing Local Scout savo Windows Phone tam, kad surasčiau vietą, kur galėčiau išgerti pintą alaus. Man patinka jos vartotojo sąsaja. Šviežia. Unikali. Ypatinga. Tai viskas.“

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)