Išslaptintas "ZTE Grand X IN" su "Intel Medfield" platforma  (0)

Apie tai, jog kompanija ZTE išleis išmanųjį telefoną su "Intel Medfield" platforma, tapo žinoma dar parodoje MWC 2012, kuri vyko šių metų pradžioje. Tačiau tik dabar, praėjus pusei metų, kompanija „subrendo“ tam, kad oficialiai pristatytų savo naująjį įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gana svarbus kompanijai produktas (vis tik bendradarbiavimas tarp ZTE ir "Intel" numatytas ne vieneriems metams) vadinsis "Grand X IN".

Reikia paminėti, jog ZTE atliko tam tikrus pakeitimus (lyginant su vasarį rodytu etalonu), tuo tarpu viena iš labiausiai matomų – tai gana smarkiai suapvalėjusios korpuso formos. Dar vienas svarbus momentas – iki 4,3“ įstrižainės padidintas ekranas (etaloninis modelis turėjo nestandartinį 4.03“). Tiesa, ekrano raiška yra nedidelė – 960 x 540 taškų, nors dabar madas ėmė diktuoti madingasis HD 720p (1280 x 720).

"ZTE Grand X IN" aparatinės platformos pagrindą sudaro procesorius "Intel Atom Z2460" (1,6 GHz), 1 GB operatyviosios atminties, 16 GB integruotas duomenų kaupiklis, dvi kameros (8 MP raiškos nugarinėje dalyje ir 0,3 MP raiškos priekyje), GPS imtuvas, bevielio ryšio moduliai WiFi 802.11b/g/n (su Wi-Fi Direct palaikymu) ir "Bluetooth 2.1+A2DP", NFC technologija, microSD atminties kortelių skaitytuvas, taip pat pilnas rinkinys įvairiausių jutiklių.

"ZTE Grand X IN" valdomas operacinės sistemos "Android 4.0 Ice Cream Sandwich", ir tai yra dar vienas esminis skirtumas nuo etaloninio modelio klonų, kurie kol kas darbuojasi su "Android 2.3.7 Gingerbread" (nors šiems jau pažadėtas "Android 4.0.4").

Išmaniojo telefono matmenys – 127 x 65 x 9,9 mm, svoris – 140,8 gramų, baterijos talpa – 1650 mAh. "ZTE Grand X IN" Europos regione debiutuos jau rugsėjo mėnesį, tačiau apie  kainą gamintojas kol kas nutyli.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: