„Apple“ ateitis – „iPhone 5“ rankose?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Christmas_fun 2012-08-31 12:01
"pardavė 89 mln. „iPhone“ bei 38 „iPad“ ir viršijo visų lūkesčius". , na 38 ipadai nėra labai daug:)) Asmeniskai manau, net nenusisekęs iPhone nepridarytų ilgalaikių problemu Apple. Jiem vis dar priklauso 70% planšetinių kompiuterių rinkos.. Plius vien net nenusisekusį iPhone pirks panasiai kaip kitų kompanijų flagmanus, gal labiau net..
Creatium 2012-08-31 12:11
Nemanau, kad nenusisekęs iPhone 5 būtų graibstomas, kaip ankstesni jo modeliai. Gal panašiai (mažai tikėtina), bet tikrai ne daugiau. Ir turint omenyje, kad Apple savo inovacijų amžių pradėjo iš esmės pristatydama pirmąjį iPhone, tai šis aparatas gan glaudžiai siejamas su kompanijos sėkme. Žinoma, visiškas krachas kompanijos neištiktų, tačiau tikrai smūgis būtų.. Gal ne kiek finansine prasme, kiek įvaizdžio ir pasitikėjimo. Na ir jeigu vis gi pasiteisins tos visos "leak'intos" nuotraukos, tai aš būsiu kiek nusivylęs. Nors ką gali žinot, gal realus produktas gyvai atrodys geriau, negu nuotraukose.
w00xer 2012-08-31 12:39
bent sitas aifaunas neigiamos itakos jokios nepadarys... nes dabar suklysti realiai nelabai imanoma... siek tiek patobulini sena dizaina, prie buvusio iOS prideti kelias funkcijas, geresnis ekranas, greitesnis proesorius, gal galingesnis vaizdas ir vsio... iphone ant tos pacios bangos ir plaukia. Jokiu drastisku pakeitimu ir vel prie apple store stoves eiles 2 dienas
sigitas69s 2012-08-31 12:58
"Apple" fanai graibstys koks jis ten bebutu, o tas kas anksciau nepirko- tai ir dabar nepirks, nebent ipatingas daikciukas ar prieinama kaina (na cia juokauju ) O jei dar paskaiciuoti laika praejusi nuo modeliu kaitos- laikas pirkti nauja !!!
Monk 2012-08-31 13:40
Apple jau turi tvirtą prekės ženklą ir artimiausiais metais kažin ar kas nors pasikeis. Net ir išleidus nieko neišsiskirianti iPhone su didesniu ekranu ir didesniais skaičiukais, jį pirks, nes tai yra iPhone. Beje, matant kiek Apple pasiruošusi skirt lėšų tyrimams, plius gerokai glaudesnis bendravimas su investuotojais, pradėti mokėti dividentai, tai telieka klausimas ar Apple kompanijos vertė pasieks išvajota 1 trln. dolerių ribą.
nulis0 2012-08-31 17:40
Apie Nokia irgi kažkas seniau taip mąstė... Bet va, nespėjo į išmaniūjų traukinį ir viskas... Aišku Apple turi ir kitų pajamų šaltinių, ne vien telefonai, bet visvien jeigu atsiras kažkokia idėja, kurią žmonės priims, o kažkuris gamintojas nespės jos įgivendinti, tai manau net ir toks galiūnas kaip apple gali atsisveikinti su rinka
Evaldas 2012-08-31 17:43
Pasiseks ar nepasiseks naujas modelis, jį vis tiek graibstys. Tokia tiesa
nulis0 2012-08-31 17:47
O ateitis manau yra, kad telefonas taps tarsi nešiojamu kompiuteriu. Grįžus namo numeti telefoną ant spintelės, šis per namų tinklą jungiasi prie teliko dar ko nors, atsisėdi ant sofos, pasiemi bevielę klaviatūrą ir vuolia- pilnavertis kompas. Visokie hipsteriai manau labai teigiamai priimtu tokią idėją, juk ar taip ar taip daug jų kompu naudojasi tik facebookui ir nuotraukų redagavimui instagrame, o dabartiniai telefonai tai ir dar daugiau jau sugeba. Taigi manau belieka sulaukti gamintojo, kuris pirmas apjungs visus šiuolaikinius "išmaniuosius" daiktus..
Creatium 2012-08-31 18:51
Na, Apple juk jau visai neblogai yra apjungusi savo visus įrenginius. Tik, žinoma, ne iki tokio lygio, kad nereikėtų kompiuterio.
moo 2012-08-31 19:51
Ką Jūs vadinate pasisekusiu modeliu? Rinkodaros prasme pasisekęs yra toks, kurį perka gerai. Kiek pamenu, buvo produktų grandinėje tokių "upgrade", kurie iš esmės pakeitė tik neesmines vietas, bet pateikta tai buvo (rinkodaros galiomis) kaip revoliucija. Ir visi pirko. Nes rinkodaros skyrius pas Apple yra vienas geriausių planetoje. Šia prasme (mažiausiai) nesusimaus jie ir dabar.
mygatukas 2012-08-31 19:53
manau, kad arčiau to yra Samsungas. Tik tereikia padirbėt daugiau. Šioks toks pagrindas jau yra (AllShare). Ir yra gaminami visi įrenginai, kad tai pasiekti.