Gandai: tarp „Apple“ ir „Google“ vyksta slaptos derybos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Asche 2012-09-02 10:15
Ir vel gandai ir vel apie apple... Jau pradedat anti-reklama apple'ui daryt... Parasykit ka nors kas butu tikra apie ta jusu mylima apple..
Vagydarnuor 2012-09-02 11:01
Vokietija pralaimejo 2 pasaulini, bet nacizmas laimejo..
Evaldas 2012-09-02 11:50
faktas 2012-09-02 11:58
, gera karikatūra. (-:
TLas 2012-09-02 12:11
Nepatinka neskaityk ir nekomentuok. Kaip protelis nenesa, jog kuo straipsnis populiaresnis tiek komentaru, tiek praziurejimu tarpe, tuo daugiau panasaus tipo straipsniu bus. Taip kad jei jau kazkas labai nepatinka ir nori tai pakeisti, tai tiesiog pradek nuo saves ir nekisk savo nosies i si straipsni. bet jei del viso pikto paskaitai, ir dar pakomentuoju bumbedamas kad kazkas nepatinka. Tai cia nieko nereiskia. Cia tik straipsnio statistika pakelia. O kodel nedeti straipsniu sia temai kai jie susilaukia komentaru bent kelis kartus daugiau uz kitus, prasmingesnius straipsnius. gi kaip bebutu portalui reikia gyventi. O jei straipsnio turini pakomentavus tai gaila, nes panasu kad tai tik stabdys inovacijom. Ir jei Google, su visa Motorolos patentu kolekcija kazka dar pries Apple gali pastatyti ir issidereti, tai kitiem rinkos veikejam tarsi rankos jau ir uzkertamos. O sis monopolis vartotojui gero neduos...
Creatium 2012-09-02 14:49
Duos didesnį pasirinkimą tarp visiškai skirtingą dizainą turinčių įrenginių ir ypač jų operacinių sistemų.
Foxman 2012-09-02 15:03
Bus kaip su Molotovo-Ribentropo paktu. Pasidalins rinką ir pasitaikius progai (kai oponentas bus labiausiai pažeidžiamas) - puls . Tik reikia atsimint, kad vokiečiai tik galvojo, jog turi iniciatyvą.
Shinigami 2012-09-02 22:01
Neduos. Nes obuolis kaip gamino viena telefoną taip ir gamins viena telefoną. O kiti jau gamina įvairiausių dizainų telefonus. http://www.samsung.com/lt/consumer/mobi ... ile-phones http://www.samsung.com/lt/consumer/mobi ... art-phones Tad daugiau nei daug nebūna. Gaminti skirtingas OS telefonams - tai tik laiko ir pinigų švaistimas. Nes tai sukelia problemų tiek programėlių gamintojams, tiek pabrangina telefoną. Todėl daug skirtingų OS nesitikėk. Nebent gali pakeisti Androido ikonėles ir darbastalio fonus. P.S. kokio dizaino telefonų bus daugiausiai sprendžia, ne gamintojas, o pirkėjai. O dabar populiariausi sumanieji telefonai, be klaviatūros. O tai reiškia stačiakampi kurio vieną pusę užima ekranas ir su daugiau ar mažiau suapvalintais kampais. Todėl vienintelis skirtumas tarp tokių telefonų gali būti jų spalva arba medžiaga iš kurios padarytas korpusas.
iSimon 2012-09-03 15:16
Zinioj, Apple vienas nepasokines pries visus, tad logiska, kad ne su visais reikia kariauti...