„Apple“ į pretenzijų „Samsung“ sąrašą įrašė „Galaxy S III“ ir „Galaxy Note“  (4)

Turbūt prisimenate, kaip daugelis stebėjosi tuo faktu, jog „Apple“ savo pretenzijų kompanijai „Samsung“ sąraše, kuriame minimi kompanijos iš Kupertino patentus pažeidę korėjiečių mobilieji įrenginiai, didžiąją dalį sudarė gana seni išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, kurių prekybos draudimas ypatingos žalos „Samsung“ nepadarytų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau „Apple“ vis tik nusprendė pasitaisyti ir papildė „juodąjį“ sąrašą dar keliais produktais, taip pat ir dabartiniu korėjiečių flagmanu „Samsung Galaxy S III“.

Naujausias „Galaxy“ serijos atstovas „Apple“ atstovų pyktį sukėlė tiek standartinės redakcijos, tiek ir versijos, skirtos operatoriui „Verizon“, atveju. Be to, kompanijai iš Kupertino labai nepatiko ir pirmos kartos „planšetofonas“ „Galaxy Note“, o taip pat naujutėlis planšetinis kompiuteris „Galaxy Note 10.1“. Kaip matome, produktai yra pakankamai švieži ir tikrai svarbūs korėjiečių kompanijai, kuri ir toliau didina savo įtaką išmaniųjų telefonų rinkoje, o tam ypač pasitarnavo pavasarį pristatytas „Galaxy S III“.

Tokiu būdu, „Apple“ norimų uždrausti prekiauti JAV teritorijoje „Samsung“ produktų sąraše atsirado dvi dešimtys sprendimų, o pretenzijos jiems siejamos, pavyzdžiui, su įrenginio atblokavimu, braukiant pirštu per jutiklinį ekraną ir t. t. Reikia pažymėti, jog ieškinys, kuriame figūruoja dabar paminėti korėjiečių produktai, bus peržiūrimos atskirai nuo tos bylos, kurioje jau paskelbtas verdiktas ir kuri numato „Samsung“ skirti 1,05 mlrd. JAV dolerių baudą kaip kompensaciją už neteisėtą „Apple“ intelektualinės nuosavybės naudojimą.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)