„Amazon“ patentuoja planšetinį kompiuterį su ekranais abiejose pusėse  (8)

Internete pasklido įdomios naujienos apie būsimą „Amazon“ planšetinį kompiuterį. Iš patentui pateiktos iliustracijos matosi, jog planšetinis kompiuteris turės du ekranus, po vieną kiekvienoje pusėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekranai bus skirtingi, vienoje pusėje bus „e-ink“ ekranas, o kitoje labiau įprastas planšetiniams kompiuteriams LCD ekranas.

Ištraukos iš patento pildymo dokumento:

„Prietaisas gali išnaudoti bent vieną vaizdo kamerą, kad nustatytų kuri įrenginio pusė atsukta į vartotoją ir įjungtų reikiamą ekraną. Prietaisas gali rodyti perspėjimus prietaiso kraštuose taip, kad esama orientacija nebūtų svarbi“.

„Elektroninis prietaisas turintis du ar daugiau ekranų bus funkcionalesnis, naudodamas mažiau energijos. Vartotojas gali perkelti statinę ar retai besikeičiančią informaciją į santykinai statinį ekrano elementą, pavyzdžiui, elektroninio rašalo ekraną, kuris leidžia išlaikyti savyje informacija ilgą laiką su itin mažu energijos suvartojimu“.

Tikrai neįprasta idėja iš „Amazon“, bus įdomu pamatyti kaip toks planšetinis kompiuteris veiks gyvai. Didelė „Amazon“ spaudos konferencija įvyks jau visai greitai. Manoma, kad per ją „Amazon“ pristatys antrosios kartos „Kindle Fire“ ir galbūt daugiau naujų įrenginių.

Informacijos šaltinis: Androidzona.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)