„Motorola“ pristatys išmanųjį telefoną su ekranu be rėmelio?  (9)

Kompanija „Motorola Mobility“, kurią dar gegužės mėnesį prarijo paieškos gigantas Google, rugsėjo 5 d. kartu su JAV mobiliojo ryšio operatoriumi Verizon ketina surengti spaudos konferenciją, kurioje bus pristatytas aukščiausio lygio „Android“ išmanusis telefonas, o jo anonsas taps pačia garsiausia premjera po to, kai kompaniją po savo sparnu priglaudė kompanija „Google“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbiausia naujojo telefono ypatybe, šaltinio teigimu, taps „pilnaekranė“ priekinė pusė, t. y. jutiklinis ekranas užims visą priekinę išmaniojo telefono dalį, o aplinkui nebus jokio jau įprastu tapusio rėmelio. „Motorola Mobility“ ketina remtis naujomis funkcijomis, kurios turėtų išskirti kompaniją iš kitų toje rinkoje, kurioje šiandien yra visa galybė aukščiausio lygio išmaniųjų telefonų. Įdomu, ar „Motorola“ produktas taps dar vienu „Nexus“ serijai priklausančiu įrenginiu? Kitais žodžiais tariant, ar jis veiks su „švaria“ operacine sistema „Android“, kuri nenaudos jokių grafinių vartotojų sąsajų, tokių kaip „Motoblur“, kurios paprastai diegiamos į „Motorola“ telefonus.

Anonso data taip pat pasirinkta palanki, kadangi kompanija „Apple“ savo naujos kartos „iPhone 5“ ketina pristatyti rugsėjo 12 d. įvyksiančiame renginyje. Tiesa, konkurentą „Motorola“ turės ne vieną, kadangi tą pačią dieną renginyje „Nokia Oyj“ suomių gigantas turėtų pristatyti savo pirmuosius išmaniuosius telefonus su operacine sistema „Microsoft Windows Phone 8“.

Ta pati naujienų agentūra „Bloomberg“ tvirtina, jog naujojo „Motorola“ išmaniojo telefono versija JAV rinkoje palaikys mobiliojo ryšio standartą 4G LTE, o jo platinimu užsiims kompanija „Verizon“. Reikia tikėtis, jog „Motorola“ naujasis produktas neužsilaikys JAV rinkoje ir pasirodys Europoje.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: