Naujos kartos „iPhone” bus pavadintas „Naujuoju iPhone”?  (5)

Rugsėjo dvyliktą dieną „Apple“ pristatys naujos kartos „iPhone“, žinomą, kaip „iPhone 5“. Bet ar tikrai jis vadinsis „iPhone 5"? Sprendžiant iš internete išplatintos nuotraukos – ne. Tačiau ką tada reiškia „Apple“ pakvietime parodytas skaičius „5"?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žemiau pateiktoje nuotraukoje matomos būsimojo „iPhone“ pakuotės ir ant jų aiškiai parašyta – „The new iPhone“. Taip pavadinti naujos kartos „iPhone“ būtų visai logiškas „Apple“ sprendimas, nes ir „iPad 3“ buvo pavadintas tiesiog „The new iPad“, todėl nereikėtų stebėtis, jeigu ir daugumą kitų naujų „Apple“ produktų bus ne numeruoti, o tiesiog vadinami „naujaisiais“. O pirmoje nuotraukoje – „Apple“ pakvietimas į renginį, kuriame pagal gandus turėtų būti pristatytas „iPhone 5“. Beje, skaičių „5“ galime pastebėti ir pakvietime. Tačiau jeigu naujos kartos „iPhone“ bus pavadintas ne „iPhone 5“, o „Naujuoju iPhone“, ką gali reikšti pakvietime esantis penketukas?

Pagal portalo „PhoneArena.com“ komentarus, penketukas gali reikšti, kad „Apple“ savo pristatyme mums parodys net penkis naujus produktus – „iPod Nano“, „iPod Shuffle“, „iPod Classic“, „iPod Touch“ ir „Naująjį iPhone“.

Kaip manote, ar tikrai „Apple“ pavadins šeštos kartos „iPhone“ „Naujuoju iPhone“ ir ką iš tiesų „Apple“ pristatys rugsėjo 12 dieną vyksiančiame renginyje?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: