TDK pristatė bevielę akustiką su bevielio įkrovimo galimybe  (0)

Telefonuose veikiantis grotuvas aktyviai naudoja baterijos resursus, o jei tuo metu mobilusis įrenginys yra dar prijungtas ir prie akustinės sistemos, prijungti prie jo pakrovėją būna ne taip jau ir patogu. Leisti laiką ir pinigus įvairiems kabeliams lyg ir nėra didelio noro, ypač kai šiandien yra galimybių ne tik atkurti muziką bevieliu būdu, tačiau ir įkrauti bateriją nenaudojant jokių laidų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abi šias idėjas teigiamai įvertino japonų kompanija TDK, praneša interneto portalas "Ubergizmo". TDK pristatė savo naują produktą, pavadintą paprastai ir aiškiai – "Wireless Charging Speaker". Kaip jau galima atspėti iš pavadinimo, kalbama apie akustiką, kuri atkuria muziką iš bevieliu būdu prijungto telefono ar grotuvo, o kartu technologijos "Qi" dėka įkrauna mobiliojo įrenginio bateriją. Reikia tik padėti telefoną ant kolonėlės paviršiaus. Vartotojui užtenka tiesiog paleisti savo mėgstamą grojaraštį, padėti mobilųjį telefoną ant kolonėlės ir mėgautis muzika.

Transliacija vyksta per "Bluetooth" artimojo belaidžio ryšio protokolą. Akustinę sistemą sudaro keturi garsiakalbiai, žemų dažnių kolonėlė ir akumuliatorius, todėl dirbant su muzika galima netgi nejungti akustinės sistemos į elektros lizdą. Vidinė baterija leis klausytis muzikos iki 6 valandų, o tiems įrenginiams, kurie dar nespėjo gauti technologijos "Qi" palaikymo, tam yra skirtas USB lizdas. Gamintojo rekomenduojama "TDK Wireless Charging Speaker" kaina sudaro $399,95 (~ 1180 lt).

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: