„Google“ perka internetinę antivirusinę tarnybą „VirusTotal“  (0)

Ispanų internetinis portalas „VirusTotal“ pranešė, jog jį įsigijo ne kas kitas, o paieškos gigantas „Google“. „VirusTotal“ žinomas tuo, jog teikia nemokamą internetinės antivirusinės programos paslaugą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsiųstus į „VirusTotal“ failus patikrina beveik pusė šimto trečiųjų šalių antivirusinių varikliukų, o tai leidžia beveik garantuotai pasakyti, ar failas turi kenkėjiško kodo, o galbūt jūsų konkreti antivirusinė tiesiog netyčia palaikė jį netinkamu. Taip pat yra galimybė patikrinti ir interneto puslapį.

Naujausio „Google“ pirkinio priežastys ir suma kol kas nežinomi, kaip ir visos kitos sandorio detalės. „VirusTotal“ atstovai pareiškė, jog tarnyba ir toliau liks nepriklausoma, bus tęsiamas bendradarbiavimas su daugybe antivirusinius produktus gaminančių kompanijų. Reikia manyti, jog tarnybos galimybės vis tik bus integruotos į kokį nors „Google“ produktą – programinę įrangą arba naują internetinę paslaugą.

Gausūs „Google“ ištekliai ir galinga tinklo infrastruktūra – visa tai leidžia kalbėti apie šviesią „VirusTotal“ ateitį. Pirmiausia, galima tikėtis antivirusinių patikrinimo pagreitėjimo, taip pat trumpesnio laukimo online „eilėje“. Tarnybos patikimumas ir darbo stabilumas taip pat turėtų išaugti, pažadėti ir tam tikri kokybiniai patobulinimai.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: