"Acer" atšaukė telefono su "Aliyun OS" debiutą dėl "Google" spaudimo?  (0)

Naujienų agentūra "Reuters" pranešė, jog kompanija "Acer" paskutiniu momentu atšaukė ketvirtadieniui numatytą renginį, kuriame turėjo debiutuoti Kinijos rinkai skirtas išmanusis telefonas "Acer CloudMobile A800" su operacine sistema "Aliyun OS".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys dirba su operacine sistema "Aliyun OS", sukurta Kinijos internetinio giganto "Alibaba Group" (vieno iš elektroninės komercijos lyderio pasaulyje) dukterinės firmos. Žurnalistams, atėjusiems į renginį, kuris turėjo būti skirtas produkto debiutui, "Alibaba Cloud Computing" atstovai pranešė, jog viskas atšaukiama dėl „vidinių priežasčių“. Kiek vėliau dukterinė firma išplatino pranešimą, iš kurio tampa aišku, jog dėl nepavykusio išmaniojo telefono debiuto kaltas spaudimas iš korporacijos "Google" pusės.

Mūsų partneris gavo įspėjimą iš "Google", jog jei rinkoje pasirodys naujas produktas su "Aliyun OS", paieškos gigantas nutrauks bendradarbiavimą su "Acer", tokiu būdu, bus galima nesitikėti palaikymo, kuriant ir išleidžiant "Android" įrenginius“, – kalbama "Alibaba Cloud Computing" pranešime.

Šiuo metu Kinijoje tik du vietos gamintojai – "Haier" ir "Tianyu" – užsiima išmaniųjų telefonų su "Aliyun OS" gamyba. Šių metų gegužės mėnesį Alibaba pranešė, jog išmaniųjų telefonų su "Aliyun OS" pardavimai viršijo 1 mln. vienetų ribą. Matyt, tai įkvėpė ir kompanijos "Acer" atstovus, tačiau jų planams nebuvo lemta išsipildyti.

Ketvirtadienį turėjęs debiutuoti "Acer A800" būtų pasirodęs "Alibaba" priklausiančiame el. komercijos puslapyje "Taobao Mall". Išmaniojo telefono kaina be sutarties sudarytų maždaug $473 (~ 1280 lt). Iš A800 specifikacijų galima paminėti 4,3“ įstrižainės 1280 x 720 raiškos sensorinį ekraną, dviejų branduolių 1,5 GHz procesorių ir 1 GB operatyviosios atminties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: