Procesorius "Apple A6": toks galingas ir toks paslaptingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kurmis 2012-09-17 11:10
Apple yra puikus techninės ir programinės įrangos derinys. Ji puikiai geba juos suderinti, kadangi pati turėdama techninius ir programinius padalinius projektuoja, testuoja "geležį" ir rašo jam programinį kodą, todėl, manau, taip pasiekiamas puikus suderinimo bei sklandaus įrenginio veikimo rezultatas. Tik kitoms kompanijoms apple duoda juos surinkti pagal jų projektus.
nanobullet 2012-09-17 11:53
Jai apie jį beveik nieko nėra žinoma tai iš kur žinot kad jis toks galingas ?!?
Shinigami 2012-09-17 12:47
Nevisiškai teisingai. Jie gerai viską suderina, nes nėra ką derinti kai tik viena modelį įrangos išleidžia. Tuo tarpu kitiems reikia prisiderinti prie įvairiausios geležies. O suderinti gausybe geležies įrangos nėra paprasta (jei iš vis įmanoma). Todėl pirkdamas obuolio įranga turi stabilumą, bet prarandi pasirinkimo teisę. Visi obuolio vartotojai yra griežtai kontroliuojami ir pastoviai jiems nurodoma, ką jie gali daryti, o ko ne. Tuo tarpu pas kitus gali daryti ką nori, tik mokėk tai daryti.
deivec 2012-09-17 17:36
o kam skelbti duomenis...jeigu jie gali nuvilti ir pan. pasakai kad A6...ir visi tiki kad jis geresnis greitesnis ir visoks - esnis
EdgaBimbam 2012-09-17 18:22
nenustebciau jei cia butu A5 tik, kad overclockintas
Ignasnn 2012-09-17 23:08
tu pats viska pasakei. tik sakyciau su apple gal net lengviau Viska daryti.
g3n1us 2012-09-18 00:12
Viskas cia normaliai, as ir nesakyciau, jei taip daryciau... Deda galingesnius procesorius ir apriboja ju resursus, kad veiktu stabiliai ilgam laikotarpi, kai procesorius uzkaista.. todel pagal skaicius antikomercija. Kaip sakant nedurnina zmoniu su dideliais skaiciais, kurie yra tik fantazija.
Arwis 2012-09-18 01:28
Pries pora metu draugas nusipirko nauja Mac Air. Dauguma stume vaj vaj vaj koks pinigu svaistymas, ka cia nusipirkai. Siandien tie patys zmones patys perkasi Macbook air'us. Ilgas baterijos laikymas, stabili, greita ir features packed OS, ko daugiau studentui reikia kurio tikslas paskaitos, prezentacijos ir web surfinimas. Sakai Apple nesiulo pasirinkimo, bet cia ju verslo modelis. Jie siulo tik flagman klases produktus, nepatinka eik pas kita gamintoja. Taciau pas Apple kaip minejau net ir su silpnesne gelezim palyginus su konkurentais, laptopas ar telefonas puikiausiai tvarkosi su tom paciom uzduotim. Ne tik kad susitvarko su tom paciom uzduotim, taciau susitvarko net geriau del stabilumo. Dar vienas draugas DJaudamas prakeike windowsus, kai kas kelias ha programa uzlusdavo, dabar su Mac'u sedi tai sako jai per menesi karta uzluzta buna WOW. Esme tame kad paprastam vartotojui svarbu ne CPU kiekiai, GHZ, RAM'ai ar dar kazkas, jiem svarbu kaip produktas veikia, ir sakykit ka norit, Apple produktai visumoje veikia geriau atliekant identiskas uzduotis. Jau nekalbu apie Mac Pro, kurio equivalento markete net sunku gauti. Aisku jai jus norit gaminti, na cia jau kitas reikalas, taciau bent mano draugu rate, gamingas jau tapo antraeiliu dalyku, todel nelabai mane tas domina ir nelabai domiuosi gelezim kuri gali pavezti. Zinoma Apple nera pigiausi produktai, todel viska reikia pasverti, taciau nusipirkes Apple tikrai galesi ramiai, stabiliai bent 3 metus naudotis be didesniu problemu.