Didžiausias pasaulyje QR kodas atlieka dar ir labirinto funkciją  (0)

Sparčiai plėtojamos išmaniųjų telefonų technologijos ir nuolat populiarėjančios brūkšninių kodų skaitytuvų programėlės šiomis dienomis QR kodus leidžia naudoti praktiškai bet kurioje srityje. Nors dauguma šių kodų dažniausiai patenka į įvairiausius reklaminius plakatus, viena ūkininkų šeima nusprendė, jog jie gali nuveikti kai ką daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip gimė didžiausias pasaulyje QR kodas. Tai - masyvus beveik 29 tūkstančių kvadratinių metrų meno kūrinys iš kukuruzų pasėlių. Kodas priklauso Albertoje (Kanada) esančiam "Kraay Family Farm" ūkiui ir šiais metais jis buvo įtrauktas į Gineso pasaulio rekordų knygą. Įspūdingiausia kodo savybė yra ta, jog jis išties veikia ir nukreipia lankytojus į "Kraay farm" internetinę svetainę. Žinoma, norint patiems gyvai išvysti ir nuskenuoti tokį kodą, teks paskraidyti sraigtasparniu.

Kraay šeima labirintus kukurūzų laukuose konstruoja jau ne vienerius metus, kadangi tai yra viena pagrindinių lankytojams siūlomų atrakcijų. Logiška, jog minėtasis QR kodas puikiai pasitarnauja kaip praktiškai naudojamas labirintas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: