Pirmieji HTC telefonai su „Windows Phone 8“ - 8X ir 8S  (7)

Mobiliųjų telefonų gamintojai iš Taivano HTC ir JAV korporacija „Microsoft“ pristatė pirmuosius bendrus telefonus su „Windows Phone 8“ operacine sistema - 8X ir 8S. Nauji išmanieji telefonai, kaip ir kiti HTC gaminiai, pasižymi išskirtiniu dizainu, „Beats Audio“ garsu ir aukštos kokybės vaizdo kamera, rašoma pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė HTC, kurdama „Windows Phone 8X“ ir 8S modelių dizainą, stengėsi į vieną visumą sulieti virtualias ir fizikines jo savybes bei perteikti „Live Tiles“ technologijos privalumus. Todėl 8X ir 8S yra išskirtinės formos, ploni ir patogūs laikyti. Spalva yra svarbus „Windows Phone“ komponentas, todėl naujieji HTC modeliai pristatomi su drąsių spalvų paviršiais, prie pritaikytas matinis apipavidalinimas. „Windows Phone 8X” galima rinktis iš mėlynos, grafitinės juodos, raudonos ir geltonos spalvų. Tuo tarpu „Windows Phone 8S” paviršiai yra domino, raudonos, mėlynos ir pilkos spalvų.

Pirmą kartą HTC pristato 2,1 MP, f/2,0 diafragmos, 88 laipsnių plataus apžvalgos kampo priekinę kamerą, leidžiančią vienu metu užfiksuoti 4 ir daugiau žmonių. Taip pat ji turi 1080p raiškos filmavimo galimybę. Tuo tarpu galinė naujųjų telefonų kamera montuojama su 8 MP CMOS jutikliu bei specialiu pašvietimu, leidžiančiu fiksuoti kokybiškesnes nuotraukas esant prastam apšvietimui. Į kamerą sumontuotas 28 mm lęšis, kurio diafragma – f/2,0. Kameros dangtelis leidžia greitai fiksuoti vaizdus net tada, kai telefonas yra užrakintas.

Naujuosiuose telefonuose montuojama išskirtinė „Beats Audio“ garso technologija. „Windows Phone 8X” bus su unikaliu garso stiprintuvu bei kolonėlėmis, pagerinančiomis garso signalą. „Windows Phone 8X” HD raiškos „Super LCD 2“ technologijos ekranas bus 4,3 colių įstrižainės, nuo įbrėžimų jį saugos itin plonas „Gorilla Glass 2”stiklas su optinius atspindžius atspindinčiu laminatu. Tuo tarpu „Windows Phone 8S” bus su „Super LCD“ 4 colių įstrižainės ekranu bei „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

„Windows Phone 8X“ ir 8S parduotuvėse pasirodys lapkričio mėnesį. Kol kas naujųjų gaminių kaina Europoje neskelbiama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: