"Microsoft" užlopė visuotine isterija tapusį "Internet Explorer" kritinį pažeidžiamumą  (2)

Korporacija "Microsoft" pranešė, jog "Internet Explorer" vartotojams jau prieinamas programinis instrumentas "Fix It", kuris likviduoja neseniai naršyklėje aptiktą saugumo spragą. Be to, kūrėjai žada šiandien išleisti ir atnaujintą naršyklės versiją, kuri ne tik gaus daug aukštesnį saugumo lygį, tačiau ir daugybę kitų patobulinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek anksčiau šią savaitę buvo pranešta, jog naršyklėje "Internet Explorer" aptikta rimta spraga, kurios dėka kibernetiniai nusikaltėliai išplatino "trojos arklio" tipo virusą "Poison Ivy". Tokiu būdu bet kuris "Microsoft" naršyklės vartotojas, apsilankydamas puslapiuose, kuriuose yra kenkėjiškų nuorodų, galėjo lengvai „pasigauti“ virusą ir juo užkrėsti savo kompiuterį.

„Nežiūrint į tai, jog absoliuti dauguma naršyklės vartotojų šios problemos visiškai nepajus, mes vis tik pateikėme laikiną sprendimą, kurį galima įdiegti vienu pelės paspaudimu ir taip greitai padidinti saugumo lygį. Be to, mes išleisime IE atnaujinimą, kuri visiškai „užlopys“ spragą, o tai atsitiks penktadienį, rugsėjo 21 d.“, – teigė "Microsoft" atstovas Yunsun Wee.

Priminsime, jog dar visai neseniai naršyklė "Internet Explorer" buvo pati populiariausia visame pasaulyje, tačiau jau 2012 m. gegužės mėnesį ji po truputį ėmė užleisti pozicijas "Google" naršyklei "Chrome".

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: