Kim Dotcom: Jau užbaigta 90% naujojo "Megaupload" kodo  (6)

"Megaupload" įkūrėjui Kimui Dotcomui (Kim Dotcom) praėję metai buvo išties audringi. Viskas prasidėjo dar sausį, kai jam priklausančią apsikeitimo failais svetainę uždarė FTB. Nuo tada drama tęsėsi be pertrūkio - nuo jo arešto specialaus reido metu, iki galimybės prarasti terabaitus vartotojų duomenų dėl įšaldytos infrastruktūros ir finansavimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant visų sunkumų, panašu, jog K. Dotcomas problemų nesibaido ir greičiausiai mėgins atnaujinti savo veiklą. Portalas "TorrentFreak" praneša, jog jau kurį laiką vyksta pasiruošimai startuoti su naujuoju "Megaupload" projektu. Pats įkūrėjas savo "Twitter" paskyroje taip pat pranešė: "Trumpas pranešimas apie naująjį Mega: jau užbaigta 90% kodo. Serveriai tuoj atvyks. Teisininkai, partneriai ir investuotojai pasirengę. Būkite kantrūs. Tai artėja".

Žadama, jog naujasis keitimosi failais projektas bus gerokai didesnės apimties nei senasis. Neabejotinai bus įdomu stebėti, kaip lankytojai reaguos į atgimusį "Megaupload". Nors "piratinės" projekto pusės ignoruoti neišeina, daugelis senojo "Megaupload" projekto lankytojų paslaugomis naudojosi tikrai teisiškai legaliam turiniui saugoti. Ar jie sugebės patikėti naujuoju projektu (kurio pavadinimas, beje, kol kas dar neatskleidžiamas)?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: