HTC ruošia 5 colių ekraną turintį "planšetofoną" "Google Nexus 5"  (3)

Kompanijos HTC naujų išmaniųjų telefonų prezentacijos metu mes taip ir nepamatėme gandais apaugusio 5 colių ekraną turinčio „planšetofono“, žinomo pavadinimu "HTC One X5". Sprendžiant iš turimos informacijos, taivaniečių kompanija vis tik neketina atsisakyti šio įrenginio išleidimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anoniminiai portalo "GSM Arena" šaltiniai pranešė, jog prekyboje HTC išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridas vis tik pasirodys ir vadinsis "Google Nexus 5". Įrenginys debiuto metu turės įdiegtą operacinę sistemą "Android 4.1.2 Jelly Bean", kuri gaus papildomų „saldainiukų“, įskaitant daug funkcionalesnį ekrano blokavimą.

Pats išmanusis telefonas gaus 5 colių įstrižainės ekraną, kurio raiška sieks 1920 x 1080 taškų, taip pat keturių branduolių "Qualcomm Snapdragon S4 Pro" procesorių (apie taktinį dažnį duomenų nėra), 12 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje, 2 MP raiškos kamerą priekyje, Wi-Fi modulį, taip pat vidinį duomenų kaupiklį, kurio talpa sieks 64 GB. Išmanusis telefonas galės dirbti LTE tinkluose, integruotos baterijos talpa sudarys 2500 mAh. Teigiama, jog "Google Nexus 5" korpusas galės pasigirti ultraplona konstrukcija, tačiau apie konkrečius matmenys informacijos taip pat nėra.

Kol kas apie "Google Nexus 5" kompanija HTC dar nieko oficialiai neprasitarė. Vis tik portalas tvirtina, jog pastaroji informacija buvo gauti iš patikimų šaltinių, esančių pačioje HTC. Tikimasi, jog kai kurios detalės paaiškės jau artimiausiu metu.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: