"Apple" mano, jog įbrėžimai "iPhone 5" korpuse – tai normalu  (16)

Žodis „idealus“ "Apple" gaminiams tinka, kadangi pati kompanija, jei tikėti jos filosofija, nuolat stengiasi juos tokiais padaryti (arba tiesiog pateikti publikai, kad jie tokie yra). Natūralu, kad patekę į „idealo“ sužavėtų vartotojų rankas, jie greitai tampa akylos inspekcijos objektu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir nieko keisto, kad diskutuojamų "iPhone 5" defektų skaičius auga tikrai dideliais tempais. Kartu nieko keisto, kad tai nėra katastrofa, kadangi jų atsiradimo tikimybė, esant mažiausiai 5 mln. vienetų tiražui, yra tikrai didelė.

Pirmiausia galybė skundų buvo susiję su išmaniojo telefono ekranu. Apie minėtus nesikartosime, pakalbėsime apie naują. "iPhone 5" savininkai praneša, jog  įvedant slaptažodį su virtualia klaviatūra, kai kurių išmaniojo telefonų ekranas „perskrodžiamas“ skersai ekrano pasirodančių linijų. Manoma, jog su "iOS 6" ši problema nesusijusi, o kalbama apie pačio "iPhone" problemas.

Taip pat kai kurie "iPhone 5" pirkėjai skundžiasi, jog iš savo kompiuterių USB lizdo negali ištraukti komplekte esančio kabelio, kuris yra komplekte su naujuoju telefonu. Pasirodo, USB lizde įdubimai yra gilesni, nei esantys standartiniuose, o lizdo fiksatoriai tiesiog stipriau viską laiko. Tokiu būdu, norint ištraukti kabelį, reikia jį traukti labai smarkiai. Tiesa, "Apple" keičia probleminius kabelius kaip garantinius, tačiau spręsti apie nelaimės mastus dar anksti. Neatmetama galimybė, jog situaciją apsunkins ir pačių kabelių deficitas, kurių pagaminama mažiau nei tikėtasi dėl gamybos proceso ypatumų.

Beje, kai kurie ekspertai tvirtina, jog naujame "Lightning" lizde kontaktų vaidmuo perskirstomas dinamiškai, tam naudojamos specialios mikroschemos, iš kurių viena patalpinta išmaniajame telefone, o kita – paties kabelio korpuse. Dėl šios priežasties prieinamų alternatyvų iš kitų gamintojų pasirodymas – kiek tolimesnės perspektyvos klausimas.

Beje, galiausiai pasirodė pirmoji "Apple" atstovų reakcija į skundus, kurie susiję tuo, jog "iPhone 5" korpuso nugarinė dalis labai greitai susibraižo. Portalas "9to5Mac" praneša, jog "Apple" viceprezidentas, atsakingas už kompanijos marketingo politiką, vienam iš nepatenkintų "iPhone 5" savininkų atsakė, jog „bet kuris produktas su aliuminio korpusu, laikui bėgant, braižosi ir apnuogina savo natūralią sidabrinę spalvą, ir tai yra normalu“. Tokiu būdu, kompanijos vadovybė žengė į pirmąją problemų analizės fazę – jos neigimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: