Optinė stabilizacija: "Lumia 920", "iPhone 5", "Galaxy S III" ir "One X" palyginimas (Video)  (15)

"Nokia Lumia 920" turi vieną geriausių industrijoje vaizdo stabilizavimo sistemų (aišku, kalbant apie mobiliuosius telefonus), kadangi šiame įrenginyje suomių kompanija įdiegė atitinkamas optines ir programines technologijas. Tačiau kaip ši technologija atrodo pagrindinių konkurentų atžvilgiu?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai "iPhone 5" taip pat siūlo įvairius patobulinimus, lyginant su "Apple" mobiliaisiais pirmtakais, tačiau čia įdiegta tik programinė stabilizacija, todėl nereikia tikėtis, jog ji savo kokybe galės aplenkti naująjį "Lumia", kai kalbame apie vaizdinės medžiagos filmavimą.

Portalo "Engadget" atstovai neseniai turėjo galimybę pratestuoti išmanųjį telefoną "Lumia 920" ir palyginti jį su "Apple iPhone 5", "Samsung Galaxy S III" bei "HTC One X" viename iš "Nokia" mokslinių centrų Suomijoje. Tvirtinama, jog tai yra vienas iš pirmųjų pasaulyje palyginimų, atsižvelgiant į tą faktą, jog "iPhone 5" rinkoje pasirodė vos prieš savaitę, o pratestuoti "Lumia 920" kol kas galima tik Suomijoje.

Kaip ir buvo galima tikėtis, naujasis "Nokia Lumia 920" sugebėjo žymiai geriau pasirodyti nei "iPhone 5" (testams buvo panaudotas kartoninis laikiklis, kurio dėka rankų vibracija tolygiai persiduodavo abiems išmaniesiems telefonams). reikėtų prisiminti, jog testavime dalyvavo "Lumia 920" prototipas, tačiau jo rodikliai jau dabar džiugina akį. Kairėje pusėje – "Nokia Lumia 920", dešinėje – "iPhone 5":


Žurnalistai taip pat turėjo galimybę analogiškai pratestuoti Samsung Galaxy S III ir HTC One X prieš Lumia flagmaną. Abu priešininkai taip pat, kaip ir penktos kartos iPhone, neturi optinės stabilizavimo sistemos, todėl visiškai nenuostabu, jog jie demonstruoja atsilikimą nuo suomių giganto kūrinio:


 


FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)